Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune pradedama filmuoti „Moterų alėja“

2009-04-28 16:29
Kaune pradedama filmuoti „Moterų alėja“
Kaune pradedama filmuoti „Moterų alėja“ / Aliaus Koroliovo nuotr.

Antradienį Kaune pradedamas filmuoti naujas serialas apie Kauną, pavadintas „Moterų alėja“.

Kaip tikino praėjusią savaitę portalo forume viešėjęs serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys, tai bus išskirtinis serialas, kuris bus filmuojamas Kaune, su Kauno aktoriais, scenose bus matoma visa šio miesto aplinka, jo istorija, žmonių prisiminimai, vietos, kurios pažįstamos kauniečiams.

Tiesa, kol kas progos pamatyti, kaip kuriamas serialas apie jų gimtąjį miestą, kauniečiai neturės.

„Šią ir kitą savaitę filmuosime uždarose erdvėse, tai yra, nuomojamuose butuose ir t.t. Kai išsiskleis medžių lapija, filmavimo kameras jau galėsite išvysti ir Laisvės alėjoje“, - pažadėjo „Moterų alėjos“ atstovas spaudai Erikas Kundreckas.

Naująjį serialą jo kūrėjai apibūdina kaip linksmą, lengvo turinio istorijų seką apie Kauną ir kauniečius. Apie 70 serijų planuojama nufilmuoti balandžio-rugpjūčio mėnesiais.

„Moterų alėjoje“ vaidins didelis būrys aktorių iš visų Kauno teatrų: Dainius Svobonas, Daiva Rudokaitė, Egidijus Stancikas, Liubomiras Laucevičius, Kristina Tunaitytė, Lina Kaladytė, Emilija Šablauskaitė, Tomas Erbrėderis, Antanas Žekas ir kiti. Be to, seriale epizodiškai turėtų pasirodyti ir žinomi kauniečiai: muzikantai, menininkai, krepšininkai ir kiti visuomenės veikėjai.

Serialo prodiuseris - Rolandas Skaisgirys, o scenarijaus autoriai - Alvydas Šlepikas, Laisvė Radzevičienė ir Domantas Razauskas. „Moterų alėją“ režisuos aktorius ir režisierius Viktoras Valašinas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų