Kaune pradėjo veikti antroji „Valiuta24.lt“ valiutos keitykla

  • Teksto dydis:

„Valiuta24.lt“ – tai valiutos keitykla, vasario 18 dieną atidaranti naują valiutos keitimo punktą. Jis veiks Jonavos gatvėje visą parą veikiančioje „Maximoje“.

Pirmasis „Valiuta24.lt“ punktas buvo atidarytas 2018 metų pradžioje atnaujintoje Kauno autobusų stotyje. Pinigų keityklų poreikis atsirado iš šios veiklos pasitraukus didiesiems bankams. Atsivėrusią tuštumą Kaune užpildė „Valiuta24.lt“.

„Kauno autobusų stotyje esančio punkto darbo patirtis mums padėjo gerai susipažinti su klientų lūkesčiais, poreikiais ir paskatino įsteigti dar vieną valiutos keitimo vietą. Visos operacijos čia bus atliekamos laikantis mūsų pagrindinių nuostatų – susidaryti sąlygas klientams taupyti laiką, pinigus, visada pasiūlyti palankiausią valiutos keitimo kursą ir daugiausia pasaulio valiutų Lietuvoje“, – pabrėžė „Valiuta24.lt“ direktorius Mindaugas Ryckis.

„Valiuta24.lt“ punktai keičia per 50 pasaulio valiutų. Įvairiausių nominalų – nuo stambių iki pačių smulkiausių. Be apribojimų keičiamos vadinamos bazinės valiutos (JAV doleriai, Anglijos svarai, eurai, zlotai, kt.), ir egzotinės valiutos, kurių dažniausiai prireikia vykstantiems atostogauti.

Keičiantis vadinamąją egzotinę valiutą patariama paskambinti iš anksto, pasakyti savo pageidavimus. Pageidaujamos valiutos (tai gali būti ir vadinamoji bazinė valiuta) keitimą galima užsisakyti telefonu 8 641 99966.

„Klientas telefonu rezervuoja reikiamą sumą, mes ją greitai paruošiame. Tereikia atvykti ir pasikeisti“, – paprastą, bet paklausią paslaugą apibūdino M.Ryckis.

Prasidėjus aktyviam atostogų laikotarpiui, „Valiuta24.lt“ punktai iš anksto būna pasirengę patiems netikėčiausiems pageidavimams.

„Visada stengiamės turėti kuo įvairesnės valiutos. Pavyzdžiui, vasarą būna tam tikrų dominuojančių kelionių krypčių. Atsižvelgdami į tai, iš anksto apsirūpiname klientų labiausiai pageidaujama valiuta. Klientai, paskambinę nurodytu numeriu, gali kreiptis ir dėl valiutos, kurios sąraše net nėra. Visada turime galimybę sąrašą papildyti pagal atsiradusius poreikius. Esame pasirengę padėti greitai išspręsti visas su valiutomis susijusias problemas“, – pabrėžė specialistas.

„Valiuta24.lt“ punktuose keičiamos iš apyvartos išimtos ir Lietuvoje jau nebesuperkamos valiutos, kurias surenka užsienio šalių centriniai bankai. Tai iš apyvartos išimti Anglijos svarai, Norvegijos kronos, Škotijos svarai, Danijos kronos ir kt.

„Superkame ir defektuotus pinigus. Defektuotais bankai laiko vos įplėštus banknotus – jei įplyšimas bus centimetro ilgio, jo jau neims. Mes tokius priimame be jokių problemų. Bet pasitaiko, kad būna stipriau defektuoti, tada juos vertiname ir su klientu tariamės dėl pakeitimo sąlygų“, – paaiškino „Valiuta24.t“ direktorius.

„Valiuta24.lt“ nuolatiniams klientams netaiko komisinio mokesčio – keitimo kursas jiems yra itin palankus.

„Turint didesnę sumą, visada rekomenduojame paskambinti ir galime tartis dėl palankiausio kurso. Esame lankstūs, siekiame maksimaliai įgyvendinti klientų lūkesčius ir tapti patikimiausiu paslaugų teikėju“, – pabrėžė specialistas.

Papildoma informacija apie valiutų kursus, šios srities naujienas ir visas keityklos „Valiuta24.lt“ siūlomas paslaugas pateikiama tinklalapyje www.valiuta24.lt.

Adresai: Kauno autobusų stoties keitykla, Vytauto pr. 24, Kaunas (autobusų stotis);

Kauno naktinės „Maximos“ keitykla, Jonavos g. 60, Kaunas. (PC „River Mall“).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausia keitykla

Geriausia keitykla  portretas
Kitiems toli šaukia iki jų

Palankus svaro kursai cia

Palankus svaro kursai cia  portretas
Pirkau svaru

Kur ejau

Kur ejau  portretas
Visi derina tuos kursus. Kas cia per stebuklas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių