Kaune prasidėjo didžiausia mados mugė šalyje

  • Teksto dydis:

Kaunas vyksta didžiausia mados mugė šalyje. Kalėdinė „Fashion bazaar“ mugė šiemet subūrė daugiau nei 120 mados namų, butikų, dizainerių bei gamintojų. Čia laukiami visi, neabejingi madai. „Fashion bazaar“  mugė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyks gruodžio 12-13 dienomis.

„Milane tokios mados mugės tęsiasi ištisus metus. Jose kitados debiutavo ir tokie mados prekių ženklai kaip „Versace“, „Prada“, „Dolce & Gabbana“, „Armani“ ir daugybė kitų. Norime tikėti, kad mūsų mados mugė taip pat padės išgarsėti ne vienam naujam mados prekės ženklui, čia sutinkame daug talentingų kūrėjų“, – sako bendrovės „Inlinen“ projektų vadovė ir viena iš „Fashion bazzar“ mugės organizatorių Meda Kišonė.

„Fashion bazaar“ mugė yra vienas didžiausių mados renginių Lietuvoje. Šįmet mugėje dalyvauja rekordinis skaičius prekybininkų, kurie siūlo įvairiausią produkciją: nuo kalėdinių atvirukų iki garsių dizainerių kolekcijų drabužių, minimalistinių rankinių bei akį veriančių papuošalų. Šioje mugėje šiemet naujausius savo darbus pristato sparčiai populiarėjantys: „Body Talk“, CooCoomos“, „Dzy DzyDesign“, „Jupe shop“, „Blue Naive“, „Baby Boutique“, „Moustaches Boutique“, „Birbyzas“, „Cipari“, „Agnera“, „Decomundo“, dizainerės: Dovilė Dagė, Neringa Rūkė ir daugybė kitų.

„Mugės lankytojai gali rinktis ne tik iš plataus asortimento, bet ir įsigyti juos dominančias prekes už itin patrauklią kainą – mugėje vyks specialūs pasiūlymai ir nuolaidos. Tai bene geriausias metas pasižvalgyti malonių bei praktiškų dovanų savo artimiems žmonėms ir viską rasti vienoje vietoje“, – teigia M. Kišonė.

Dviejų dienų trukmės „Fashion bazaar mugė“ vienija ne tik mados ir stiliaus kūrėjus, bet ir prisideda prie gražios Kalėdinės akcijos, dalį pelno aukodami anksčiau laiko gimusiems kūdikiems.

„Fashion bazaar“ mugė laukia mados entuziastų gruodžio penktadienį bei šeštadienį nuo 11 iki 19 valandos prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ parodų salėjė. Mugės lankymas nemokamas.


Šiame straipsnyje: Fashion Bazaarmadamados mugė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių