Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną

2011-08-23 15:42
Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną Kaune statomos nuorodos į „Žalgirio“ areną

Savaitgalį prie įvažiavimo į Kauną atsirado nuorodos, padėsiančios miesto svečiams rasti kelią į krepšinio rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Kryptį rodantys plakatai su užrašu „Eurobasket 2011” pastatyti prie dviejų svarbiausių įvažiavimų į miestą – Iš Vilniaus ir iš Marijampolės pusės.

„Pro Savanorių prospektą atvažiuos žmonės nuo Vilniaus pusės, pro Marvelės gatvę – krepšinio sirgaliai iš Klaipėdos, Marijampolės, Alytaus. Iš čia plūs ir srautas pro Lenkiją atvažiuojančių turistų“, - sakė Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto transporto grupės vadovas Martynas Račkauskas.

Vieną plakatą – ant Č.Radzinausko tilto – vos pastačius nudraskė vėjas.

Jau šiandien iškabos ant elektros stulpų pradedamos kabinti Savanorių prospekte ir Marvelės gatvėje. Per tris dienas iš viso bus sumontuota 400 nedidelių iškabų, nurodančių kryptį į „Žalgirio“ areną, kurioje vyks rungtynės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų