Pereiti į pagrindinį turinį

Kaune – bokso mačas „United Punch“: jėgas išbandys lietuviai ir ukrainiečiai

2022-10-17 13:25
DMN inf.

Spalio 21 dieną, penktadienį, 19 val., Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ įvyks tarptautinis draugiškas bokso mačas „United Punch“ „Old Town Barbers“ taurei laimėti, kuriame savo jėgas išbandys dviejų šalių rinktinės – Lietuvos bokso rinktinė prieš Ukrainos bokso rinktinę.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Pixabay nuotr.

Boksas – istoriškai laikomas džentelmenų sportu, nes turi gilias tradicijas, turtingą istoriją ir nepaisant fizinės kovos ringe, kiekviena kova pasibaigia varžovų sveikinimais, apsikabinimais ir pozityviomis emocijomis vienas kito atžvilgiu.

Atsižvelgiant į susidariusią geopolitinę situaciją, Ukrainos sportininkams nėra daug galimybių siekti rezultatų, varžytis tarpusavyje, palaikyti savo sportinę formą. Renginio organizatorė Kauno bokso federacija šiuo turnyru siekia ne tik prisidėti prie šių problemų sprendimo, bet priminti visuomenei apie nepaprastą situaciją ir skatinti tarpusavio ryšius, prisidedant prie pagalbos Ukrainos sportui.

 

 

Pasaulio sporto padangėje bokso populiarumas sparčiai auga. Charizmatiški sportininkai, rinkodaros sprendimai turnyruose, nuomonės lyderių įsitraukimas sporto šaką išlaiko tarp populiariausių pasaulyje. Turnyro svečių, Ukrainos bokso tradicijos ypatingai gilios – išugdytas ne vienas pastarųjų dešimtmečių pasaulio čempionas. Pastarieji turi daug gerbėjų ir Lietuvoje.

Renginio metu be sportinės varžybų dalies planuojama ir pramoginė, kurios metu ringe pasirodys žinomi Lietuvos vedėjai, savo kūrinius atliks Lietuvos muzikos scenos atstovai, pasirodys šokėjai.

Žiūrovai išvys dešimt kovų skirtingose svorio kategorijose. Daugiau pergalių surinkusi komanda iškovos mačo mecenato „Old Town Barber“ įsteigtą taurę ir kitus rėmėjų prizus.

Kauno „Akropolio“ restoranų erdvė pasikeis neatpažįstamai. Bokso šventės svečius pasitiks ne tik ringas, bet ir specialiai renginiui ruošiama garso ir šviesų technikos instaliacija, išskirtinės vietos kovoms stebėti ir netradicinė šiai erdvei atmosfera.

Renginys – nemokamas.

Visi kauniečiai ir miesto svečiai, besidomintys boksu,  kviečiami pasižymėti datą raudonai ir apsilankyti unikalioje šventėje, kurioje išvys ne tik įspūdingas kovas,  bet ir turės galimybę gyvai pabendrauti su sportininkais ir treneriais.

Straipsnis užsakytas

Daugiau naujienų