Kaune – ypač slidūs keliai, pasipylė avarijos

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno gatvėse tikras pragaras. Kelio danga – plikledis. Gatvėse pasipylė avarijos, automobiliai neužkyla į kalnus.

16 val. kauniečiai ėmė dalintis nuotraukomis iš Kauno gatvių.  Formavosi mašinų spūstis Vakariniame aplinkkelyje, Domeikavoje, centre, kelyje link Karmėlavos.

Pranešama, kad į Aplinkkelio kalną neužvažiuoja sunkiasvorės transporto priemonės, į kalną prie „Regitros“ – lengvieji automobiliai. Kaune ir rajone pasipylė avarijos: dvi transporto priemonės griovyje, kitur eismą stabdo automobilių susidūrimai. O kelias Vilnius-Kaunas-Klaipėda ne tik, kad ne valytas, bet ir ypatingai slidus. 

“Apie tai, kad gali užeiti pūga, girdėjau gal jau dvi dienas. Manau, kad tą turėjo žinoti ir kelininkai, bet vos tik truputį pasnyguriavo, mieste susidarė didelės problemos”, – Kaune gatvių priežiūra užsiimančios “Kauno švaros” darbo kokybe stebėjosi vairuotojas Artūras.

Pasak Kauno apskr. VPK, pranešimas apie avariją ant tilto gautas 16.17 val. Pirminiais duomenimis, sužeistų asmenų nėra. Panerių g., važiuojant link Lapių, automobilis nuslydo į kelkraštį ir apvirto. Pranešimas apie šį įvykį gautas 16.31 val. Sužeistų asmenų taip pat nėra, bet transporto priemonė gerokai apgadinta.

Maždaug 17.20 val. nuo kelio „Via Baltica“, netoli Vandžiogalos, į kelkraštį nuslydo sunkiasvorė transporto priemonė. Kaip teigia pareigūnas, nuo 16 val. fiksuota tik šeši eismo įvykiai.

"Kauno švaros" atstovė teigė, kad gatvės barstomos nuo ryto, vakarop gatvės ne tik barstomos, bet ir valomos. Barstytuvai jau yra apsukę visą ratą aplink miestą. Skiriamas didelis dėmesys įkalnėms, viadukams. Vairuotojų prašoma atidumo.


Šiame straipsnyje: eismasslidus keliasavarijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ANONIME,VAŽINĖJU KIEKVIENĄ DIENA IR DAUG.BET KAUNO KELIŲ PRIEŽIŪRA DŽIAUGIUOSI.O SKIRTUMO ANKSČIAU,AR DABAR NĖRA.TIK ŽIEMOS BUVO KIETESNĖS IR SLIDESNĖS,TAD STATYK AUTO ANT KALADŽIŲ IR SĖSK Į VALSTYBINĮ TRANSPORTĄ.

Taip

Taip portretas
Verksniai, kada Jums bus gerai? Sninga - blogai, lyja - blogai, saulė šviečia - blogai..... Žiema gi. Statyk mašiną, važiuok miesto transportu, jei negerai....Prie kiekvieno šunkelio kiekvieną akimirką tuo pat metu valymo mašinų nepaleisi....Kastuvą nusipirk, atsikask, kur reikia....

Anonimas

Anonimas portretas
barsto kuo ? druska , lai kišasi tą druską į šikną . Jei nebus smelio ir druskos bus pizec . O Vytautui priminsiu kad važinėjo keli taksi kurie maldaudavo kad juos išstumtu arba užstumtu , arba smigdavo sniege iki atšils
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių