Kauniečiai ir toliau neatsispiria žiemos pramogoms

  • Teksto dydis:

Šeštadienį kauniečiai toliau neatsispyrė žiemos pramogoms ir patraukė į parkus ir miškus. Šiek tiek po vidurdienio ant Kleboniškyje esančio kalniuko rogėmis  ir čiuožynėmis čiuožė kelios dešimtys žmonių.

Šeštadienį šiek tiek po vidurdienio Kleboniškio miške buvo gausybė žmonių. Norint pasistatyti automobilį, taip pat teko pavargti – mašinų taip pat netrūko.

„Žmonės žiema tikrai džiaugiasi. Važiuosiu ir aš čiuožynę nusipirkti, o tuomet ir trauksiu ant kalniuko“, – pasakojo kaunietis, netoliese vedžiojęs šunį.

„Nepaisant atėjusių didesnių šalčių, kurie, tikėtina, gali sumažinti norinčiųjų pramogauti lauke skaičių, šį savaitgalį, kaip ir praėjusį, pareigūnai skirs daugiau dėmesio žiemos pramogautojams. Planuojamas didesnis patruliavimas ne tik Kleboniškyje, bet ir kitose Kauno miesto bei rajono vietose“, – portalui kauno.diena.lt penktadienį teigė Kauno policijos atstovai. Tikrinimus vykdo ir Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai.

Kauno miesto savivaldybė populiariausiose čiuožinėjimo, slidinėjimo vietose – net penkiolikoje – įrengė įspėjamąsias lenteles su užrašais „Pramogaukite atsakingai. Virusui šaltis nebaisus“.

„Dažniausiai pareigūnai stengiasi geranoriškai įspėti žodžiu, taip pat prevenciškai leidžia įspėjamuosius garso įrašus. Administracinės baudos gresia tiems, kurie ignoruoja pareigūnų įspėjimus, nepaklūsta įspėjimams laikytis nustatytų reikalavimų“, – teigė policijos atstovai.

Kaip jau buvo skelbta, policija savaitgalį didesnį dėmesį skiria ne tik susibūrimų vietoms, bet ir intensyviau vykdo judėjimo kontrolę tarp savivaldybių.

Termometro stulpelis savaitgalį kai kur gali nukristi žemiau 20 laipsnių šalčio, daug kur laikysis 10-15 laipsnių šalčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maziau panikos

maziau panikos portretas
tegul vaikai sportuoja

Arturas

Arturas portretas
Sportininkai ir propaguojantis sveika gyvenimo buda dabar nusikalteliai, o kovidai, ligoniai dabar ant bangos.

Rasa

Rasa  portretas
Grynas oras - sveikata
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių