Pereiti į pagrindinį turinį

Kauniečiai rinktinei skandavo „ačiū, ačiū“

2014-09-13 19:09

Padėkos šūksniais po Prancūzijos rinktinei dviem taškais pralaimėtų Pasaulio čempionato rungtynių skirstėsi kauniečiai.

Padėkos šūksniais po Prancūzijos rinktinei dviem taškais pralaimėtų pasaulio čempionato rungtynių skirstėsi kauniečiai. 

"Gal todėl, kad tos paskutinės 21 sekundė buvo labai ilgos, tai ir neišspaudžiau ašarų, bet tikėjau iki pabaigos", - palikdama "Žalgirio" areną trumpai mestelėjo kaunietė Daiva. 

"Laimės", "Vilties tikrai yra", "Prancūzai nėra neįveikiami", - tokiomis replikomis keitėsi sirgaliai Rotušės aikštėje dar prieš Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių rungtynes dėl bronzos. 

"Žinote, jei sakyčiau, kad netikiu pergale, tai nebūtų ko čia eiti, tačiau aš tikiu, ir net jei nelaimės, Lietuvos rinktinė jau laimėjo pagarbą, o meilė jiems yra, matyt, kraujyje", - dar nežinodamas, kad rinktinė į Lietuvą neparveš bronzos medalių, kalbėjo Dalius. 

Rotušės aikštėje susirinkę sirgaliai šėlo. Dar labiau juos įkvėpė taškas į tašką vykusi rinktinių kova. Lygiai tokios pačios emocijos vyravo "Žalgirio" arenoje. Paskutines rungtynių minutes sirgaliai Kaune stebėjo stovėdami. 

"Lietuvos rinktinei pritrūko asmenybių. Nors treneriai jau kalba apie tai, kad Lietuvos krepšiniui reikia tokių kaip Šarūnas Marčiulionis, tačiau vis tiek žaidžiamas komandinis krepšinis, kuris,  manau, ir šiame čempionate pakišo koją", - kritikos negailėjo Rimvydas.

Sirgalius čia pat dėliojo Prancūzijos rinktinės pliusus: Nicolas Batumas išvakarėse per rungtynes sugebėjo pelnyti 35 taškus. Vakarykštis atsidavimas jam nesutrukdė kovoje dėl bronzos pelnyti per 20 taškų. Tokius rezultatus Rimvydas vadina krepšinio asmenybės bruožu. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų