Kauniečiai šturmavo „Megą“

Trečiadienio vidudienį automobilių stovėjimo aikštelėje šalia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ laisvų vietų beveik nebuvo-susigundę nuolaidomis miestiečiai apsipirkti skubėjo tiesiog nuo darbo stalo.

Praėjusį savaitgalį netoli stiklinio akvariumo pastatyta ir nemažo pirkėjų dėmesio sulaukusi milžiniška žalgiriečių taurė, šiandien smalsuolių beveik nesulaukė.

Kaip susitarę kauniečiai skubėjo į stiklines „šventoves“, kurių įėjimus nuo ryto paženklino plakatai su įspūdingomis nuolaidomis. Pasak „Megos“ marketingo projektų vadovės Agnės Šimanauskaitės, žmonės į masinį apsipirkimą įsitraukė iš paties ankstyvo ryto - nuo 8 valandos.

Tokiu laiku duris atvėrė parduotuvė „Rimi“. Drabužių, batų, aksesuarų ir kitos parduotuvės klientų šturmui buvo pasiruošusios nuo 10 val.

Lygių  nebuvo parduotuvei „Topo centras“. Darbuotojai čia vos spėjo atsakinėti į interesantų klausimus ir rašyti garantinius kvitus. Garso, vaizdo, buitinę techniką, kompiuterinę įrangą ir mobiliuosius telefonus šioje parduotuvėje buvo galima įsigyti 30 proc. pigiau.

Batų ir drabužių parduotuvėse karaliavo moterys. Pavasarinius batelius arba prašmatnius lakuotus aukštakulnius, čia buvo siūloma įsigyti iki 50 proc. pigiau. Tiesa, dalis prekybininkų įspūdingais skaičiais ant plakatų,  bandė pergudrauti pirkėjus - užėję vidun, pastarieji sužinodavo, kad akcija taikoma tik kelioms iš visų prekių.

Panašios nuolaidos viliojo ir drabužių parduotuvėse. Pavasarinės kolekcijos švarkelį moterys buvo raginamos įsigyti 20 proc. pigiau, likusius drabužius - su 30 proc. nuolaida. Bent jau šiandien kelius į Lenkiją miestiečiai iškeitė į vizitą „Rimi“ parduotuvėje.

Vaikiškos sauskelnės, tualetinis popierius, skalbimo milteliai ir prausimosi priemonės - štai tokie pirkiniai dažniausiai keliavo į pirkėjų krepšelius. Nuolaidas siūlė ir juvelyrinių dirbinių parduotuvės.

Tiesa, jaunavedžiams sutaupyti nepavyko - vestuviniai žiedai buvo pardavinėjami senomis kainomis, o dalis kalbintų pirkėjų tikino, kad šis išpardavimas - tik akių dūmimas.  


Šiame straipsnyje: Megadidysis išpardavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių