Kauniečiui trūko kantrybė: taromatas vėl neveikė, o darbuotojai niekuo nepadėjo

Raudondvario plente gyvenančiam Mindaugui savaitgalį trūko kantrybė. Vyras norėjo į taromatą grąžinti tuščią tarą, tačiau daugiau nei 30 butelių ir skardinių jam teko parsinešti namo: taromatas neveikė, o darbuotojo, galinčio padėti, taip ir neatsirado. „Priduoti tarą į netoliese namų esantį taromatą nešu kartą ar du per mėnesį. Tačiau maždaug kas trečią kartą susiduriu su problemomis ir tarą vėl turiu parsinešti ar parsivežti namo“, – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas. 

Mindaugas pasakojo, kad šeštadienį, šiek tiek po 21 val., norėjo priduoti tarą į taromatą, esantį prie prekybos centro „Rimi“, Raudondvario pl. 94 B, Kaune. Ant taromato nurodyta, kad jis turi veikti nuo 8 val. ryto iki 22 val., tačiau taromatas neveikė. 

Kaunietis nuėjo į parduotuvę ir „Rimi“ darbuotojai pranešė apie kilusią problemą. „Darbuotoja atsakė, kad niekuo negali padėti, nes už taromatą atsakingas asmuo yra išėjęs ir dabar jis nedirba. Paklausiau, ar negalima priduoti taros pačioje parduotuvėje, tačiau darbuotoja atsakė, kad ne, ir dar nebaigus pokalbio apsisuko ir nuėjo. Pirkėjų tuo metu aplink nesimatė“, – Mindaugas vėl nuėjo iki taromato ir paskambino čia nurodytu telefonu numeriu. Jam telefono ragelio niekas nepakėlė.

Anot pašnekovo, šis taromatas neveikia gana dažnai. „Priduoti tarą į netoliese namų esantį taromatą nešu kartą ar du per mėnesį. Tačiau maždaug kas trečią kartą susiduriu su problemomis ir tarą vėl turiu parsinešti ar parsivežti namo. Trūko kantrybė“, – pasakojo vyras.

Taros praėjusio šeštadienio vakarą pirkėjui nepavyko priduoti dėl darbuotojų neatidumo.

Prekybos tinklo „Rimi“ Viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė atsiprašo kauniečio dėl patirtų nepatogumų. „Taromatas minimoje parduotuvėje šeštadienį, kaip ir kitomis dienomis, veikia nurodytomis darbo valandomis. Atsiprašome, kad šeštadienį tuo metu niekas negalėjo padėti ir pirkėjui nepavyko priduoti taros. Su tai turėjusiais padaryti „Rimi“ darbuotojais buvusi situacija jau aptarta, siekiant, kad ji nepasikartotų ir pirkėjai be sunkumų galėtų priduoti tarą“, – sakė prekybos tinklo atstovė.

Pasiteiravus, ar parduotuvė, jeigu neveikia taromatas, neturėtų priimti tuščios taros, R. Keršienė priminė, kad taromatas, kaip ir nurodyta, veikia iki 22 val. „Taros praėjusio šeštadienio vakarą pirkėjui nepavyko priduoti dėl darbuotojų neatidumo, – sakė pašnekovė. – Taromatai „Rimi“ parduotuvėse veikia jų nurodytomis darbo valandomis. Jomis atnešus tarą ir laikinai darbo vietoje nesant už taros priėmimą atsakingo darbuotojo, prašome kreiptis į parduotuvės darbuotojus arba ant taromato nurodytu telefono numeriu. Jei luktelėjus, kol parduotuvės darbuotojai baigs aptarnauti apsiperkančiuosius, priduoti taros nepavyksta, visada raginame kreiptis „Rimi“ klientų aptarnavimo telefonu +370 800 29 000.“


Šiame straipsnyje: taromatastarariminepavyko priduoti tarosskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Vaišvydavos Maxima iš viso piktybiškai neaptarnauja taromato... paskutiniu metu iš 5 bandymų visus 5 kartus taromatas darbo metu neveikė, buvo užrakintas ir išjungta šviesa... Galėtų įpareigoti parduotuvių personalą tarą priimti rankiniu būdu, jei nesusitvarko su taromatu arba iš viso pabaigti šį cirką ir panaikinti depozito sistemą.

Jolanta

Jolanta portretas
Labai truksta tvarkos toje Raudondvario RIMI parduotuveje,ten ne tik taromato problemos,truksta aptarnavimo kulturos,ypac prie kasu......turetu pardes vedeja labiau pasistengti,na bet is kitos puses tai kiek moka taip ir dirba...

Anonimas

Anonimas portretas
A pasiutot jus visi su tais taromatais.is pat ryto po konteinerus o 22 i taromatus skubat.kodel kasos turi jums tvarkyti taromata.a ponia Renata turbut net ne nutuoke ape darba pc
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių