Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno apskritis imasi Noreikiškių dvaro rebuso

2009-03-05 18:05
Kauno apskritis imasi Noreikiškių dvaro rebuso
Kauno apskritis imasi Noreikiškių dvaro rebuso / bendrovės nuotr.

Noreikiškių dvaro sodybos teritorijos dokumentų planavimo proceso rebuso ėmėsi Kauno apskrities viršininko administracija.

Kitą savaitę Kauno apskrities viršininkės Onos Balžekienės iniciatyva prie vieno stalo susės šį projektą vykdę atsakingi darbuotojai - Kauno apskrities viršininko administracijos specialistai ir Kultūros paveldo departamento specialistai.

„Žaibiškai išsiaiškinti ir nustatyti, kokiame dokumente buvo padaryta klaida, yra sudėtinga. Dvejus metus vyksta susirašinėjimai tarp viena nuo kitos netoliese esančių Kauno apskrities Teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros departamento ir Kultūros paveldo departamento.  

Rezultatas - išplėstas nesusikalbančiųjų ratas: šiomis dienomis įtraukta trečioji pusė - Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija prie Aplinkos ministerijos. Įvardinsime nesusikalbėjimo priežastį ir pagreitinsime sprendimą, priimtiną visoms suinteresuotoms pusėms“, - tvirtina Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė.

Jos įsakymu sudaryta komisija, ištirsianti pateiktus faktus.

Jau rašėme, kad Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija pareiškė nerimą dėl galimai savavališkų statybų Noreikiškių dvaro teritorijoje.

Gyvenamąjį kvartalą „Noreikiškių dvaras“ plėtoja „NT ir investicijų valdymo grupė“. Ši bendrovė stato gyvenamuosius namus ir Užliedžiuose. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų