„Kauno dienos“ studijoje – gydytojas G. Tankevičius: žmogaus organizmas nemėgsta revoliucijų

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi sportinės medicinos ir reabilitacijos mokslų daktaras, Kauno klinikų sporto medicinos gydytojas, kiokušin karate 3 dano meistras, pasaulio vicečempionas Gediminas Tankevičius.

„Žmogus visuomet teisus: ir kai sako, kad nepasiseks, ir kai sako, kad pasiseks. Kaip save užprogramuosime, taip ir bus“, – sakė G.Tankevičius.

Natūraliai kyla klausimas – kaip 21-erių pradėjęs lankyti karate, tuo metu trečio medicinos kurso studentas G.Tankevičius per 7-erius metus sugebėjo tapti gydytoju, įkurti savo sporto klubą ir dar iškovoti pasaulio vicečempiono titulą?

Apie tai taip pat kalbamės „Kauno dienos“ studijoje, o pirmoje pokalbio dalyje – apie dažną tautiečio pažadą po Naujųjų pradėti sportuoti ar atsikratyti viršsvorio. Patyrusio sporto medicinos gydytojo patarimai pravers kiekvienam, lankančiam sporto klubą ar bėgiojančiam, o gal tik ketinančiam tai daryti, norinčiam numesti papildomus kilogramus ar tik siekiančiam išsigydyti chronišką kaklo ir nugaros skausmą.

Tad kviečiame žiūrėti pokalbį su žmogumi, kuris iš savo patirties, o ne tik iš knygų žino geros, tiek fizinės, tiek psichinės savijautos receptą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
butent silpnesnio moralinio buvio zmones po sios prievartos sumazina organizmo su visom ligom kurios mus lydi visa gyvenima nematomai o kai pajunti buna pervelu kai dar Hipokrato prisiekusieji pamirsta savo pareigas kurios prievarta dar ignoruojamos valdziagyviu======
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių