Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno dienos“ studijoje – P. Kibiša: kodėl nuolaidžiaujame nesiskiepijantiems?

2021-07-13 12:55
DMN inf.

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno miesto poliklinikos vadovas Paulius Kibiša.

Paulius Kibiša Paulius Kibiša Paulius Kibiša

„Kauno dienos“ studijos svečias pritaria kai kurių valstybių politikai riboti darbo galimybes nepasiskiepijusiems žmonėms. „Vairuotojų neklausiame, ar jie nori tikrintis sveikatą. Jei žmogus negirdi ar nemato, automobilio vairuoti negali. Tai kodėl dėl nesiskiepijančių turi kentėti sąmoninga visuomenės dalis ir medikai?“ – retoriškai klausia P.Kibiša.

Kaunas pirmauja Lietuvoje vakcinuotų žmonių skaičiumi, Ledo rūmuose įkurtame vakcinavimo centre ketvirtadieniais galima skiepytis be išankstinės registracijos, mieste jau kurį laiką prie žmonių susibūrimų vietų stovi mobilus vakcinavimo punktas, įkurtas moderniame autobuse.

Jame taipogi gali pasiskiepyti kiekvienas norintis, pakanka turėti asmens dokumentą. Šis mobilus vakcinavimo punktas netgi gali atvykti į įmonę, kurios darbuotojai išreiškia norą skiepytis. Vakcinų stygius taip pat jau seniai pamiršta problema. Tačiau nepaisant visų šių priemonių, šiuo metu vakcinuota mažiau nei pusė Lietuvos gyventojų, jau kalbama apie ketvirtą bangą ir neišvengiamus karantino sugriežtinimus rudenį. Apie tai pokalbis „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų