„Kauno dienos“ studijoje – patarimai senjorams, kaip palengvinti karantiną

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos sporto universiteto dėstytoja ir Trečiojo amžiaus universiteto veiklų organizatorė Kristina Visagurskienė.

K.Visagurskienė „Kauno dienos“ studijoje dalinasi praktiniais patarimais, kaip vyresnio amžiaus žmonėms karantino metu neprarasti gero ūpo ir išlikti fiziškai aktyviems.

Dėstytojos rekomenduojamą mankštą galima daryti net žiūrint televizorių, o mokslinės ir gyvenimiškos patirties padiktuoti patarimai padės lengviau pergyventi sunkmetį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Vargšiuke Visagurskienė, su ją kažkas ne taip.

Aisk.

Aisk. portretas
Vargšiuke šita Visagurskienė,be reikalo pasirodė tokioje apgailėtinoje išvaizdoje ,su tokio kvailio šypseną.Iš ko tiek juoko,del to kad pesnsininkai dar sulauke pensijinio amžiaus ar kad valkataujanciu, niekada nedirbusiu žmonių pensijas moka visiem,ar kad dar sugeba išgyventi ir gyventi iš 242,-€ pensijos.Ne koks tokesnis gyvenimas ir įvykis lauke tave.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Visagurskienei pagalba reikalinga tikrai,ji nesveika manau tikrai.Skaitau apie žmogų ,jo savijauta iš veido,tikrai su ja yra negerai.Manau ji pati ne kaip jaučiasi ir turi problemų.O pensininkas pensininkui nelygus, priklauso kokį gyvenimą gyveno,tokia ir pabaiga būna.Saugokite save visą gyvenimą ir bus gerai.Esu pensininkė ir esu patenkinta , gerai jaučiuosi savo amžiuje,nors pensijos dydis tik 242,-€ nors dirbau nuo 16 metų,ir dirbau ir mokiausi ,ir dirbau ir mokiausi va toks tas mano gyvenimas.Norejau būti turtinga užtai anksti pradėjau dirbti.Kokia turtinga likau supratote.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių