„Kauno dienos“ studijoje – V. Čepinskis: mano akimis žiūrint, dabar vyksta Tėvynės išdavimas

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi smuiko virtuozas Vilhelmas Čepinskis.

V.Čepinskis jau ne vienerius metus vengia viešumos. Su šeima įsikūręs sodyboje, jis mieliau rūpinasi buitimi ir kuria muziką, nei koncertų salėse džiugina klausytojų širdis.

Garsiausias Lietuvos smuikininkas neslepia nusivylimo kultūros politika ir politika apskritai. „Aš muzika stengiuosi pabėgti nuo tos neramybės. Ir ją kurti, kad muzikoje nebūtų jokios destrukcijos. Kad joje būtų ramybė, harmonija“, – pasakoja V.Čepinskis.

Kas Lietuvoje labiausiai jį nuvilia? „Genderizmo ideologijos stūmimas“, – atsako menininkas. V. Čepinskis neslepia savo neigiamo požiūrio į Stambulo konvenciją, piktinasi žodžio ir nuomonės laisvės ribojimu, ne paslaptis, kad jis ketino dalyvauti ir „Didžiajame šeimos gynimo marše“. Tačiau gali būti, kad po pokalbio „Kauno dienos“ studijoje ketinimų dalyvauti marše V.Čepinskis atsisakys. Kodėl? Sužinosite pažiūrėję.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
oi oi, kaip ten bus! Žurnalistas Vangas Nostradamas viską žino. Gerai, kad po laidos nepripudrino Vilhelmui smegenų tiek, kad būtų atsisakęs dalyvauti Marše. Oginskio polonezas skambėjo nuostabiai. Globalistai mums ruošia atsisveikinimą su tėvyne. Valdantieji jiems tarnauja ir mus gniuždo pagal Klauso Švabo instrukciją. Palinkėčiau mums visiems atsisveikinimą su tėvyne pajausti besiklausant šio kūrinio, o realybėje - niekada.

Virginija

Virginija portretas
Žurnalistas turi būti objektyvus ir nešališkas, o iš šio interviu matome, kad.Gražvydas Vilhelmui Čepinskui perša savo nuostatus, atlieka "nuomonės formuotojo" vaidmenį. Ar nepažeidžiama žurnalisto etika?

Keista

Keista portretas
kad ir nacionalis susivienijimas susidėjo su tokiais vekėjais kaip celofanas ar Orlauskas. Kauno forumas rėmėjai yra atvirai. Tuo tarpu Tomkus pas save Lekstutį kviečiasi diskusijai. Ei žmonės, jokie čia patriotai, tai tie patys veikėjai, kurie dabar savo profiliuose Vytį užsidėję, bet per gegužės 9 kolorado juosteles užsisegs. Nerūpi jiems jokios šeimos, jiems reikia suirutės, kai dabar ir taip mums visiems sunku.
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių