„Kauno dienos“ studijoje – „Žalgirio“ prezidentas P. Motiejūnas: realybė labai liūdna

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno „Žalgirio“ klubo prezidentas Paulius Motiejūnas.

P.Motiejūnas komandos sezoną Eurolygoje vertina septynetu ir pripažįsta, kad iki aukštesnio pažymio pritrūko vos poros pergalių. „Šie metai buvo pereinami dėl trenerių štabo pasikeitimo. Vėlgi, jie yra netradiciniai dėl to, kad žaidžiame be fanų“, – sako P.Motiejūnas.

Pasak jo, klubas šį sezoną nesurinko 2,6 mln. eurų planuotų pajamų už parduotus bilietus. „Mums reikia formuoti komandą jau dabar, tačiau gyvename nežinomybėje. Kitos šalys kompensuoja iki 70 proc. už bilietus negautų pajamų. Kitas mums aktualus klausimas, ar kitą sezoną bus žiūrovai“, – klubą gaubiančią nežinomybę apibūdina prezidentas.

Šiuos klausimus „Žalgiris“ uždavė vyriausybei, siūlydamas kartu ieškoti būdų, kaip arenoje organizuoti renginius su žiūrovais, tačiau kol kas, pasak P.Motiejūno, atsakymo nesulaukta. Taip pat „Kauno dienos“ studijoje apžvelgsime žaidėjų ir trenerio tolimesnį likimą klube, pakalbėsime apie M.Grigonio sprendimą išvykti svetur ir bandysime rasti atsakymą, ko „Žalgiriui“ pritrūko, kad patektų į Eurolygos Top – 8.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
baikime pinigus švaistyti, tos pinigus juk turi uždirbti dirbantys žmonės, o išlaikytiniu kokios kruvos spranda užsėdes, o dirbančiuju juk maža yra lietuvoj taip ne seniau, kada buvo pilnos gygantiškos darp pramones pramoniu rajonai, ir tada nebuvo tu gygantu meistru krežinio fanu, žaidė megėjai, ir visi patenkinti buvome turėjome savo nacionalino lygo komanda ir susirinko tiek norinčiu tik mėtyk, o dabar juodukai laksto surinkti,iš visur o mūsų baltos varnos tik plieviesoja ir šaukia, baikime ugdykime savo jaunima ir bus kam žaisti ir rodyti, savo gėra braiža, ir futbolas ir boksas ir visas sportas klstės, po karo subėgdavo ir rode savo sugebėjima, o dabar kas nutiko, 31m, laisvoj šali, juodas biznis atkeliavo į sporta kapitalistinio mastymo mums nereikia, savu dainu trukumas,

ALGIS

ALGIS portretas
Dabar vyksta ne EUROLYGOS , o AFROAMERIKOS čempionatas , kai pasižiūri - aikštelė pilna juodaodžių

Kazkaip

Kazkaip portretas
kitos sporto šakos klubai išsilaiko o vat Žalgiris kažkodėl neee
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių