Kauno gatvėse pasklido ratuoti Kalėdų Seneliai: vaikų šypsenos šildo širdį

Keturračių motociklų mėgėjai surengė kalėdinę akciją – šeštadienį Kauno gatvėse pasklido ratuoti Kalėdų Seneliai su dovanomis mažiesiems.

Šeštadienio vidudienį daugelį susirinkusiųjų pasigrožėti gražiausia miesto egle Rotušės aikštėje nustebino keturračių burzgimas, o dar labiau – ant jų sėdintys Kalėdų Seneliai.

Neįprasta keturračių kolona pasuko tiesiai prie Kalėdų eglutės. Kaip dera šio amato atstovams, motorizuoti Kalėdų Seneliai atvyko ne tuščiomis. „Ho-ho-ho“, – aikštėje aidėjo visame pasaulyje atpažįstamas Kalėdų Senelių juokas. Keturračių ir motociklų mėgėjai ir profesionalai mažiems ir dideliems dalino saldainius, mielai su jais fotografavosi.

Šiandien sulaukėme labai daug vaikų šypsenų. Tai labiausiai sušildė.

Tokią akciją keturračių mėgėjai surengė dešimtą kartą. Pasak vieno iš jos organizatorių, prisistačiusių tiesiog Zenka, šiemet prie akcijos prisijungė apie 70 keturratininkų.

Pasiteiravus, kodėl Kalėdų Seneliai atvyksta šiuolaikinėmis transporto priemonėmis, o ne elniais kinkytomis rogėmis, Zenka nesutrikęs paaiškino, kad rogėms Kauno gatvėse per mažai sniego.

Laimučio Brundzos nuotr.

„Matyt, Kaune labai geri kelininkai – viską nuvalė. Be to, mūsų keturračiai daugiau elnio galių turi nei rogėse kinkyti elniai“, – šyptelėjo pašnekovas.

Kalbinti ratuoti Kalėdų Seneliai teigė važiuodami nesušalę – juos esą šildė ne tik šalia įsitaisiusios snieguolės.

„Šildo ir noras pradžiuginti vaikus. Šiandien sulaukėme labai daug vaikų šypsenų. Tai labiausiai sušildė“, – prisipažino Zenius.

Saldainius Rotušės aikštėje dalino ir Snieguolės, vilkėjusios panašiais į Kalėdų Senelių raudonais apdarais.

Laimučio Brundzos nuotr.

„Ne ne, aš – ne Kalėdų Senelė ir ne Kalėdų Bobutė, aš – Snieguolė, Kalėdų Senelio padėjėja“, – šypsojosi raudona Kalėdų Senelio „uniforma“ pasipuošusi Vaida Stankevičiūtė. – Labai smagu daryti gera. Nemažai kauniečių čia pradžiuginom, tačiau saldainių dar liko – netrukus vėl sėsime ant keturračių, aplankysime kitose Kauno vietose mūsų laukiančius vaikus.“

Rotušės aikštę pasiekę nuo Raudondvario plento, skleisdami šventinę nutaiką iš svarbiausios miesto aikštės keturračiai pajudėjo link Vytauto Didžiojo karo muziejaus, po to – P. Baršausko gatve, Savanorių prospektu, Varnių gatve ir vėl sugrįžo atgal į Raudondvario plentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenius

zenius portretas
Be valstybinių numerių, per raudoną šviesoforą - debilių šutvė

Praeivis

Praeivis portretas
Sveiki visi tie kurie viskuom nepatenkinti, as maciau kaip vaikai dziaugesi prie eglutes siais kaledu seneliais ir emocijos ju buvo TIKROS! O ka jus padaret del vaikuciu atrakcijos apart to kad cia verkslenate, jog kazkas kazka daro kad vaikam butu smagu? Kiek zinau jie vaziavo ir pas nepasiturincias seimas su dovanomis kad ir skurdus vaikai sulauktu kaledu seneliu! Liux akcija, taip ir toliau!!!!!!!!!!!!!

parasius A reik tureti savyje drasos parasyti ir B

parasius A reik tureti savyje drasos parasyti ir B portretas
Kiek sitie dviraciai ir triraciai '' isare '' misku paklociu ,kiek sitie jums vaikai ir mums suaugusius naktimis neleido uzmigti ,kiek sitie lakstys gatvese darydami tik jiems suprantancius SOU. kiek sitie ar dar testi ir testi ar siam kartui uzteks .Matai sitie sumane atgaila pasiekti per vaikuciu sirdi .SMIRDA NUO JUSU MOTUCIKLIETININKAI TOLI TOLI.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių