„Kauno grūdai“ išsikrausto iš centrinės Kauno dalies

„Kauno grūdų“ (KG) grupė nusprendė iš centrinės Kauno dalies, H. ir O. Minkovskių gatvės, iškelti gamybos ir sandėliavimo zonas, praneša „Verslo žinios“.

Kol kas nėra aišku, kada būtų perkelta ši KG grupės dalis, kurioje dirba apie 400 žmonių. Kur galėtų būti iškelta dabar ten vykdoma veikla, KG vadovas Tautvydas Barštys portalui vz.lt teigė dar negalintis pasakyti.

Pernai įmonių grupės „KG Group“ konsoliduotos pardavimų pajamos pasiekė 523,7 mln. eurų. Lyginant su 2017 metais, pajamos augo 10,8 proc.

1993 m. įsteigta bendrovė „Kauno grūdai“ – žemės ūkio produktų perdirbimu užsiimanti įmonė, kuri priklauso įmonių grupei „KG Group“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Galvojat o gal ir ne, matosi galvoj komentatorių dar likę nemažai vatos ,jau pamiršot apie spalvotą Nerį apie Nemuną kuriame maudytis nebuvo galima nes Vilkas ,Inkaras,Tankų,Janonis,Drobė ir kt.varė visą šūdą į upes o grūdai ,buves aleksoto vagių lizdelis ,po šiai dienai gadina Kauno vaizdą ir trukdo eismui Minkovskių gatvėj aš ten viską sulyginčiau su žeme nuo tilto iki tilto jokių gamyklų prie upių būti negali tam yra ekonominės zonos

Ona

Ona portretas
Pristatys bedvasiu stikliniu juodu šūdu, išraus medžius prikaišios šaku, ot tai bus grožis. Man gražus tas grūdu fabrikas.

Anonimas

Anonimas portretas
nei vieno protingo komentaro tai yra strateginis lt objektas
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių