Kauno klinikos: po pirmojo skiepo COVID-19 užsikrėtė septyni darbuotojai

  • Teksto dydis:

Kauno klinikose šį sekmadienį prasidės darbuotojų revakcinacija nuo COVID-19, feisbuke pranešė Kauno klinikos.

„Jau šį sekmadienį Kauno klinikose prasidės revakcinacija COVID-19 vakcina ir bus tęsiama atitinkamai tiems darbuotojams, kuriems po pirmojo skiepo jau praėjo trys savaitės“, – feisbuke teigia Kauno klinikos.

Pasak klinikų, tie darbuotojai, kuriems koronaviruso infekcija buvo nustatyta po pirmosios vakcinos, dabar skiepijami nebus.

„Jiems revakcinacija atidedama ir bus atliekama po 90 dienų nuo COVID–19 infekcijos nustatymo“, – sako klinikos.

Klinikų teigimu, po pirmojo skiepo infekcija užsikrėtė 7 darbuotojai.

Vakcinavimo prioritetines gyventojų grupes tvirtina sveikatos apsaugos ministras savo įsakymu. Pirmieji sąraše yra medikai, savanoriai, dalyvaujantys valdant pandemiją ligoninėse, mobiliųjų punktų ir karščiavimo klinikų darbuotojai, slaugos įstaigų pacientai ir darbuotojai.

Šių metų antrąjį ir trečiąjį ketvirtį numatyta skiepyti ikimokyklinio, priešmokyklinio, pradinio ir specialiųjų poreikių asmenų ugdymo įstaigų specialistus. Priklausomai nuo aplinkybių šis sąrašas gali būti koreguojamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesvarbu

nesvarbu portretas
Lovos ekspertai, skaitykit virusologų darbus, galu gale I kūrso vadovėlį ten labai aiškiai parašyta, besimtomių ligų nbūna. Mus mulkina. Miršta gydytojai ir senukai kuriuos skiepyja. Senukai senelių, slaugos namuose atsipeikėkit ten žmonės atvažiuoja jau su pampersais, zondais. Vienuolės yra įsteigusios mirties klinika ir padeda žmonėm išeiti. Koks Covidas? Dabar Dievas vienas žino ko suleidžia ir žmonės mišta ar serga. Gripo vienas išsimptomų prarasti uoslę r skonį tai iš lekcijos medikams 1977 metų. negydomas gripas šiuo metu komplikuojasi į plaučių uždegimą ir be antibijotikų tik laukiant tokia ir išeiga plaučių ventiliavimas ir mirtis. Kodėl medikai užbraukia brūkšnį tai ką 7 metus mokinosi ir pučia politinę miglą. Tai yra nesuprantama, pasiimkit vadovėlius ir skaitykit, gelbėkit žmones taip kaip jus mokino, kaip žiūrėsit žmonėm į akis kas liksit gyvi? Juk prie kiekvieno nugaros nestovi politikas, ar Šimonytė. Nejau taip įkalė baimę, aš suprantu beraščius, bet medikų niekaip.

Kęstas

Kęstas portretas
Covid-19 infekcijų lygis sumažėjo po to, kai gavėjai gavo pirmąją vakcinos injekciją „TEL AVIV. Ankstyvi Izraelio duomenys rodo, kad vakcinos gavėjų grupėje Covid-19 infekcijos rodikliai pradėjo mažėti, praėjus dviem savaitėms po to, kai jie gavo„Pfizer Inc. “ir„ BioNTech SE “pirmąją vakcinos injekciją. Didžiausias Izraelio sveikatos priežiūros paslaugų teikėjas „Clalit Health Services“ palygino teigiamų testų rodiklius tarp 200 000 žmonių, vyresnių nei 60 metų, gavusių vakciną, ir 200 000, kurie negavo vakcinos. Iki 14 dienos tarp dviejų grupių buvo mažai skirtumų. Bet po to, duomenys parodė, kad 33 proc. sumažėjo infekcijų lygis tarp tų, kurie jau buvo paskiepyti, palyginti su tais, kurie dar nebuvo paskiepyti ". [1] Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Bet

Bet portretas
Kauno diena-parašyk,kad Norvegijoje mirė virš 20 senukų-paskiepytų nuo covid!!!Kiti portalai nebijojo to pasakyti!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių