Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno komunalininkams žiema nesibaigė

2009-03-03 14:31
Kauno komunalininkams žiema nesibaigė
Kauno komunalininkams žiema nesibaigė / Tado Širvinsko nuotr.

Visą savaitę oro temperatūra svyruos apie nulį. Neabejojama, kad dar teks druska barstyti gatves. O „Kauno švara“ iki Kazimiero mugės turi susidoroti su sniegu Laisvės alėjoje.

Pirmadienį ir antradienį „Kelių remonto grupės“ (KRG) sunkvežimiai gatvių druska nebarstė, bet bendrovės generalinio direktoriaus pavaduotojas Mindaugas Norkus neabejojo, kad šią savaitę tai dar teks daryti. Visą savaitę oro temperatūra svyruos apie nulį, gali pasnigti. KRG technika pasiruošusi išvažiuoti į gatves.

„Žiema dar nesibaigė. Ši žiauresnė nei praėjusi“, - pastebėjo M.Norkus.

Į gatves dar gali tekti išriedėti ir didžiąją miesto dalį valančios „Kauno švaros“ sniego valymo mašinoms. Pirmadienį bendrovės generalinio direktoriaus padėjėjo miesto valymo reikalams pareigas pradėjęs eiti Darius Visockis pažymėjo, kad ties nuliu svyruojanti temperatūra neleidžia planuoti darbų kelioms dienoms į priekį.

Kol nereikia valyti gatvių, „Kauno švara“ žada mesti dideles pajėgas į Laisvės alėją. Joje reikia išsklaidyti sušokusio sniego luitus, kurie trukdytų penktadienį startuosiančios Kaziuko mugės dalyviams.   

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų