Kauno lėlių teatro prieigos virto Pasakų šalimi

Šeštadienį 56-ojo kūrybinės veiklos sezono startą paskelbęs Kauno valstybinis lėlių teatras surengė šventę šimtams lėlių teatro gerbėjų.

„Į Pasakų šalį – su fotoaparatu!“ Tokiu šūkiu Kauno lėlių teatras gerbėjus į sezonų atidarymus vilioja jau 17 metų, todėl šeštadienį į teatro iškeltą puotą susirinkę svečiai buvo pasiruošę gausų fotoaparatų arsenalą. Blykstės nukrypo į dešimtis teatro personažų, kaukių ir lėlių, kurios noriai pozavo ir kvietė fotografuotis net ir didžiausius paniurėlius.

Su pelytėmis, drugeliais, princesėmis ir fėjomis labiausiai norėjo įsiamžinti mergaitės. O berniukai labiau rinkosi vyriškus personažus. Vaikai nepabūgo ir noriai artinosi net ir prie labai keistų personažų, tik trimetriniai karaliai galbūt atrodė pernelyg išdidūs.

Ant Pasakų šalyje įrengtos scenos sveikinimais džiaugėsi Užburtos pilies paslaptis sauganti pirklio duktė Izabelė, o jai ir žiūrovams dainavo „Lašeliukai“. Vėliau visi linksmybių dalyviai pakviesti į pirmąjį šio sezono spektaklį „Snieguolė ir septyni nykštukai“.

Iš viso šiame sezone Kauno valstybinis lėlių teatras žiūrovams parodys kone tris dešimtis spektaklių. Tarp jų bus dvi premjeros bei keli žinomi teatro spektakliai, kurių nebuvo galima pamatyti praėjusiame sezone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių