Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno policija ieško dingusios paauglės

2012-03-09 21:22
Kauno policija ieško dingusios paauglės
Kauno policija ieško dingusios paauglės / Policijos nuotr.

2012 m. kovo 7 d. 9 val. ryte iš namų Kaune, D. Poškos g. išėjo ir iki šiol negrįžo 15 metų Gabrielė Griniūtė. Mergaitės ūgis – 185 cm, ji yra vidutinio kūno sudėjimo, pusilgių rusvų plaukų, rudų akių.

Paauglė vilkėjo mėlynais džinsais, juoda pusilge striuke su kapišonu, avėjo juodais ilgais batais. Turėjo didelę margą rankinę.

Kauno apskrities policijos pareigūnai prašo žmonių, ką nors žinančių apie mergaitės buvimo vietą, nedelsiant skambinti į policiją tel. (8 37) 30 33 09 arba 112.

Gabrielė lankė „Aušros“ gimnaziją. Neseniai ėmė mokytis groti gitara. Džiaugėsi užsiėmimais Kauno techninės kūrybos centre. Širdies ydą turinti mergaitė negalėjo laisvalaikio leisti kaip jai patinka. Teko riboti fizinį krūvį, nes greitai pavargdavo.

„Ji buvo labiau uždaro būdo. Artimų draugų neturėjo. Sėdėdano internete, tačiau su kuo ir apie ką susirašinėdavo nepasakojo, nors buvome artimos ir gana geros draugės“, – pasakojo Gabrielės mama Kristina Jasiulionienė.

Mama kalbėjo su dukros bendramoksliais, tačiau ir jie patvirtino jokių pavojaus signalų iš Gabrielės elgesio nepastebėję. Dieną prieš dingimą Gabrielė mokykloje buvo linksma ir elgėsi įprastai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų