Kauno rajono viešoji biblioteka kviečia į parodą „Šilko magija“

  • Teksto dydis:

Prasidėjus vasarai Kauno rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje buvo atidaryta Estelos Žukauskienės šilko tapybos darbų paroda „Šilko magija“.

Savo parodą pristačiusi menininkė teigė, kad kol kas ši veikla jai yra hobis, bet neatmetė galimybės ateityje paversti ją ir pajamų šaltiniu. Kūrybinių idėjų ir planų šilko menininkė tikrai nestokoja. Pavyzdžiui, jau ilgai brandina sumanymą sukurti vienetinių, meniškų, nepakartojamai ištapytų drabužių kolekciją.

Parodos pristatymo renginyje buvo kalbama ir apie kūrybinio kelio pradžią, ir apie dabarties įžvalgas, atradimus, džiaugsmus, ir apie galimas ateities kryptis. Menininkė aptarė dažniausius savo kūrybos motyvus, jai būdingą spalvų gausą, ryšį su gamta ir meditatyvines aliuzijas, mandalų galią, netgi pasidalijo šilko tapymo technikų skirtumais ir subtilybėmis.

Harmoningu pozityvumu ir gera nuotaika spinduliuojanti kūrėja sulaukė daugybės pelnytų pagyrų, gausių sveikinimų ir sėkmingos kūrybinės kelionės linkėjimų.

Kauno rajono savivaldybės viešoji biblioteka kviečia apsilankyti parodoje ir patirti džiaugsmingą spalvų ir formų šėlsmo nuotykį. Paroda „Šilko magija“ veiks iki liepos 15 d. Vytauto g. 21, Garliavoje, III aukšte, parodų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių