Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno riedutininkai - į trasą!

2009-07-25 12:21
Kauno riedutininkai - į trasą!
Kauno riedutininkai - į trasą! / Sauliaus Žiūros (BFL) nuotr.

Šeštadienį pirmą kartą Kaune bus rengiamas riedučių maratonas, į kurį kviečiami įvairaus amžiaus mėgėjai ir profesionalūs riedutininkai. Marvelės plente vyksiančio maratono organizatoriai  specialiai šiam renginiui sudarė įvairius maršrutus, kurių trumpiausias sieks 1 km, ilgiausias - 33,7 km. Jauniausiems riedutininkams ir mėgėjams teks trumpiausios trasos, vyresnieji ir profesionalai su vėju lenktyniaus ilgesnėse.

Maratono organizatoriai primena, kad visi varžybų dalyviai jų pačių saugumui užtikrinti privalo turėti šalmus, apsaugas ant alkūnių ir kelių. „Trasose taip pat budės greitosios medicinos pagalbos automobilis“, - sakė renginio kuratorius M.Ivaškevičius.

Varžybų organizatoriai yra numatę ir apdovanojimus. „Visi užsiregistravę internetu gaus vardinius dalyvių pažymėjimus, o taip pat paruošti pirmos - trečios vietos nugalėtojų diplomai kiekvienoje iš kategorijų“, - pasakojo varžybų kuratorius M.Ivaškevičius.

Maratono dalyviai bus skirstomi į grupes pagal lytį, amžių bei profesionalumą.

Renginio organizatoriai  nesibaimina dėl permainingo oro. „Kokios oro sąlygos bebūtų - maratonas įvyks“, - patikino kuratorius.

Organizatoriai viliasi, kad riedutininkų maratonas Kaune įvyks dar ne kartą. „Tikimės, kad šis renginys taps gražia kasmete tradicija“, - optimistiškai vylėsi M.Ivaškevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų