Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras siūlo daug nemokamų virtualių paslaugų

Įgyti naujų ar patobulinti jau esamus įgūdžius, gauti socialinę ir psichologinę pagalbą, apsilankyti tarptautiniuose kultūriniuose renginiuose (fotografijos, tapybos, šokio ir kitų meno šakų festivaliuose ir bienalėse) kviečia Atvira jaunimo erdvė, trečius metus veikianti prie Kauno miesto savivaldybės suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro.

Tai – inovatyvi, atsižvelgianti į visuomenės poreikius ir greitai prie jų prisitaikanti, teikianti platų ugdymo, švietimo ir kultūrinių paslaugų spektrą švietimo įstaiga.

„Nors 2021 metus pradedame karantino sąlygomis, skleidžiame požiūrį, kad šis laikotarpis neturėtų tapti niūrus. Todėl skatiname žmones žvelgti pozityviai ir laiką namuose praleisti aktyviai. Atvira jaunimo erdvė prie Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro savo nariams siūlo daugiau nei 30 virtualių paslaugų“, – paaiškino paslaugų teikėjai,

Jie primena, jog norint jų gaut, galima internetu prisijungti dviem būdais: tapti Atviros jaunimo erdvės prie KSJMC bendruomenės dalimi. Taip prisijungę nariai gali naudotis pasirinktomis paslaugomis nemokamai, taip pat bet kuriuo metu prisijungus prie „Moodle“ sistemos pasiekti mokomąją medžiagą. Tereikia išsirinkti norimą(-as) paslaugą(-as) ir užpildyti registracijos anketą. Antras būdas paslaugoms gauti - tapti Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro mokiniu.

Centro steigėja Kauno miesto savivaldybė skelbia, kad KSJMC priima įvairaus amžiaus 5–12 klasių mokinius, dirbantį jaunimą, išsilavinimo neturinčius suaugusiuosius ir net užsienyje gyvenančius Lietuvos piliečius. Pastariesiems išskirtinai siūlomas papildomas lituanistinio švietimo paketas. Centre mokytis gali užsienyje gyvenantys lietuviai, kuriems svarbu išmokti ar patobulinti lietuvių kalbą, susipažinti su Lietuvos valstybės istorija ir geografija.

Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras savo mokiniams siūlo galimybę mokytis: klasėse darbo dienomis, vakarais du kartus per savaitę, šeštadieniais,namuose pagal tvarkaraštį ar namuose naudojantis gausybe vaizdo pamokų.

Centras nemažą dėmesį skiria ir užsieniečių integracijai Lietuvoje. Todėl nuo šių metų teikiamos tokios švietimo paslaugos kitataučiams: lietuvių kalba anglakalbiams, rusų kalba anglakalbiams ir anglų kalba rusakalbiams.

„Pasibaigus karantinui, kai bus leista, darbą tęsime įprastu, kontaktiniu būdu Centre, Žadame pasiūlyti dar daugiau paslaugų savosios bendruomenės nariams“, – pažymima Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro pranešime.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mokine

mokine portretas
ar tas direktorius visas pamokas veda, ar dar yra ir be jo mokytoju ir mokiniu

Ji

Ji portretas
Visi mokymai nemokamai. Nuostabu..

?

? portretas
O ar negali apkirpti ir apskusti per atstumą...virtualiai?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių