Kauno technikos kolegija dalins prizus pasiskiepijusiems nuo COVID-19

  • Teksto dydis:

Augant COVID-19 susirgimų skaičiui Kauno technikos kolegija (KTK) nusprendė savo bendruomenę paskatinti skiepytis dalyvaujant loterijoje be pralaimėjimų.

Kauno technikos kolegija nusprendė kūrybiškai pažiūrėti į kasdien vis sudėtingėjančią situaciją šalyje ir savo bendruomenę paskatinti skiepytis dalinant jiems prizus. Pasak kolegijos vadovo Nerijaus Varno, panašūs sprendimai buvo naudojami ne vienoje užsienio valstybėje, todėl šią priemonę nuspręsta išbandyti ir Kaune.

„Su šia pasaulį sukausčiusia pandemija kovojame jau daugiau nei metus. Visi matėme, kaip pasaulis sustojo pirmųjų bangų metu. Savo darbuose, kolegų tarpe, artimųjų ar pažįstamų rate daugelis iš mūsų susidūrė su lengvesne ar sunkesne šio pavojingo viruso forma. Ne išimtis ir kolegija, kur taip pat neišvengėme susirgimų. Įvertinome situaciją, kuri šiandien yra dėstytojų ir studentų tarpe. Turime nuasmenintus duomenis iš Statistikos departamento ir matome imunizuotų žmonių skaičių pagal studijų programas. Vienur jos siekia 70-80 proc., kitur, deja, tik 50 proc. Taip pat, matydami ir vėl augančią susirgimų kreivę, nusprendėme nedelsti ir paskatinti mūsų bendruomenę skiepytis, organizuojant loteriją be pralaimėjimų. Mūsų tikslas yra, vadovaujantis ekspertų rekomendacijomis ir Vyriausybės nutarimų nuostatomis, pasiekti kaip įmanomą didesnį imunizuotų asmenų skaičių. 100proc. tikėtis dėl vienų ar kitų priežasčių sunku, tačiau norime priartėti kaip įmanoma arčiau“, – idėją pristato kolegijos vadovas.

Loterija be pralaimėjimų vyks iki spalio 15 d. Loterijoje gali dalyvauti visi Kauno technikos kolegijos bendruomenės nariai – studentai, dėstytojai bei kolegijos administracija. Prizus laimėti gali tiek pasiskiepiję pavasarį ar vasarą, tiek ir tai padarę jau šį rudenį.

Visi akcijos dalyviai bus apdovanoti simboliniais Kauno technikos kolegijos prizais. Papildomo prizų traukimo metu bus apdovanota ir išdalinta dar 20 kuprinių ir 30 džemperių su kolegijos simbolika, 3 išmanieji laikrodžiai ir pagrindinis prizas – elektrinis paspirtukas.

„Tikime, kad šie prizai paskatins prisiimti atsakomybę už save ir kitus. Turime didelę 1500 žmonių bendruomenę, tad rizikos ir galimybės plisti virusui taip pat nemažos. Tad skatiname saugotis ne tik Vyriausybės numatytais būdais, bet ir patys papildomai investuodami į visų mūsų saugumą“, – ragina prisijungti prie akcijos ir skiepytis kolegijos vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Gaila, kad tie, kurie nesiskiepyja, užima vietas reanimacijoje i ligoninėse tų, kurie serga kitomis ligomis. Reiktų, kad tie, kurie nesiskiepyja, patys susimokėtų už gydymą!

LLL

LLL portretas
Gundo dovanomis spąstuose - lįskit pelės, pasiimti savo dovanėlės

Išvada

Išvada portretas
Keisti vadovus...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių