Kauno valdžia tarpušvenčiu ilsėtis neskuba

Kauno miesto savivaldybės administracija ir mero komanda kol kas neskuba tarpušvenčiu atostogauti. Dalis valdininkų atostogas jau išnaudojo, todėl tarp Kalėdų ir Naujųjų metų turės dirbti.

Šiemet per didžiąsias šventes bus mažai laisvų dienų, nes tiek Kalėdos, tiek Naujieji metai išpuola savaitgalį. „Kauno diena“ pasidomėjo, ar miesto vadovai ir savivaldybės tarnautojai nepasinaudos galimybe paatostogauti tarpušvenčiu.

Gruodžio viduryje nei Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, nei jo pavaduotojai nebuvo pateikę atostogų prašymų tarp Kalėdų ir Naujųjų metų.

Administracijos direktoriaus komanda taip pat kol kas nesiruošia ilsėtis šiomis dienomis. Kauno miesto savivaldybės administracijos Personalo valdymo skyrius vedėja Jurgita Kvedaravičienė informavo, kad tik administracijos direktorius Vilius Šiliauskas ruošiasi turėti laisvadienį.

„Šiuo metu gavome tik vieną prašymą – administracijos direktorius V.Šiliauskas naudosis papildoma poilsio diena gruodžio pabaigoje“, – nurodė specialistė.

Kol kas ir kiti savivaldybės darbuotojai ne itin skuba ilsėtis gruodžio pabaigoje. Vis dėlto dalis specialistų jau įteikė prašymus dėl laisvadienių. Tikėtina, kad jų gali padaugėti.

Darbuotojai yra skatinami atostogomis naudotis visus metus, kad laisvos dienos nesikauptų.

„Iki šiol turime sulaukę apie 120 darbuotojų prašymų, kurie planuoja atostogauti gruodį. Populiariausios datos prieš Kalėdas – gruodžio 20–23 d. ir tarp švenčių – gruodžio 27–31 d.“, – sakė J.Kvedaravičienė.

Pasak Personalo valdymo skyrius vedėjos, darbuotojai yra skatinami atostogomis naudotis visus metus, kad laisvos dienos nesikauptų.

Kauno miesto meras V.Matijošaitis šiemet atostogavo beveik 20 dienų: po penkias darbo dienas ilsėjosi gegužės, birželio ir rugsėjo mėnesiais, dar keturias atostogų dienas išnaudojo liepą ir vieną – rugpjūtį.

Mero pavaduotojas Mantas Jurgutis šiais metais atostogavo dvylika dienų rugpjūčio mėnesį, o vicemeras Andrius Palionis – devyniolika dienų, didžioji dalis jų buvo vasarą.

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras atostogavo 23 dienas. Ilgiausios jo atostogos buvo rugpjūtį ir po kelias dienas kitais mėnesiais. Jo pavaduotoja taip pat šiemet išnaudojo 23 atostogų dienas, iš kurių trylika dienų ilsėjosi liepą, devynias – rugsėjį ir dar vieną – rugpjūtį.

Kitas V.Šiliausko pavaduotojas Tadas Metelionis šiemet turėjo kelių savaičių atostogas birželį, dar vienuolikos dienų – liepą ir po kelias rudens mėnesiais. Iš viso jis šiemet atostogavo 28 dienas.

Pats V.Šiliauskas šiais metais atostogavo 24 dienas gegužės ir spalio mėnesiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ech!

Ech! portretas
Ir vėl išlindo į eterį godi caro marmūzė.

gyventojai

gyventojai portretas
Jaunimo a. gatvėje mažiaukščių namų kvartale vėl kyla keturaukščiai namai.Kažinkokia firmelė vėl darko rajoną ir jos komunalinius tinklus.Kas duoda tokius leidimus ir už kiek? Siauros gatvelės ir taip užkimštos automobiliais. TAI GAL VALDŽIA NEŽINO? GAL PROKURATŪRA PASIDOMĖS ? Jei tikrai neskuba ilsėtis ?

ana

ana portretas
Konservatoriai labai nepatenkinti, kad miestas pasikeite is pagrindu,sugebejo,tik auksini tualeta , pastatyti .Sekmes merui
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių