Klubas „Daugirdas Gym“ pradėjo antrąjį savo istorijos dešimtmetį

  • Teksto dydis:

"Motyvuoju žmones vadovaudamasis Nelsono Mandelos žodžiais: visada kažkas atrodo neįmanoma tol, kol tu to nepadarai", – tvirtina populiaraus sporto klubo "Daugirdas Gym" įkūrėjas Daugirdas Šemiotas.

"Daugirdas Gym" pradėjo skaičiuoti antrąjį savo istorijos dešimtmetį. Buvusio boksininko olimpiečio, pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtojo D.Šemioto klubas duris atvėrė 2009-aisiais.   

"Pradėjęs lankyti bokso treniruotes niekada nesvajojau būti nei treneriu, nei verslininku, bet taip susiklostė, kad dabar turiu klubą, padedu ne vien sporto mėgėjams, bet ir profesionalams, vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, moterims ir vyrams", – yra sakęs Daugirdas.

Daugirdas Šemiotas

"Daugirdas Gym" paslaugas sudaro bendro pobūdžio ir individualios bokso treniruotės, "Boxing pump" programa (padedanti greitai formuoti, sutvirtinti ir sustiprinti visą kūną), "Cardio blast" (aukšto intensyvumo treniruotės, kai atliekama mažiau jėgos, bet daugiau ištvermės pratimų).

Pagrindinis dalykas, kuris labiausiai glosto širdį – klube išsivystęs komandiškumas, draugiškumas, vienas kito palaikymas ir supratimas.

Vienas trenerių – pats D.Šemiotas, Lietuvos sporto universitete (LSU) įgijęs kineziterapeuto specialybę.

"Per dešimtmetį teko susipažinti su daugybę nuostabių žmonių, prisidėti prie jų gyvenimų, sveikatos, sportinės formos gerinimo. Tačiau pagrindinis dalykas, kuris labiausiai glosto širdį – klube išsivystęs komandiškumas, draugiškumas, vienas kito palaikymas ir supratimas. Daug žmonių atrado naujų draugų, pasinėrė į sporto iššūkių reikalaujančią sporto šaką ir su kiekvienais metais vis auga – stiprėja, sveikėja, tobulėja. Dauguma žmonių, atėję į mūsų treniruotes, pamiršta savo problemas, darbus, reikalus ir pasineria į sportą, kiekvienas su savo tikslu. Tuo metu mus visus vienija sportas ir motyvacija vienas kito atžvilgiu. Didelis didelis ačiū visiems!", – teigė D.Šemiotas, sukvietęs savo artimuosius, klubo bičiulius, kolegas į "Daugirdas Gym" pirmojo dešimtmečio gimtadienį.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių