Pereiti į pagrindinį turinį

Komisijai – atsakinga užduotis (Metų kaunietės rinkimai)

2017-02-10 08:20
DMN inf.

Šiandien – paskutinė diena, kai galima balsuoti už vieną ar kelias projekto "Metų kaunietė" 30-uko dalyves, kurios, jūsų nuomone, vertos šio garbingo ir įpareigojančio titulo.

Tomo Raginos nuotr.

Dienraščio "Kauno diena" jau penktus metus organizuojami rinkimai kauniečiams padeda atrasti talentingas, atsidavusias, miesto ir aplinkinių labui dažnai tyliai besidarbuojančias moteris.

Ne viena jų iniciatyva po šio projekto įgavo didesnį pagreitį, įkvėpė aplinkinius, o pačioms pretendentėms Metų kaunietės rinkimai suteikė daugiau pasitikėjimo ir parodė, kad jų pastangos yra labai vertinamos, branginamos.

Pirmadienį laikraštyje ir projekto puslapyje adresu kaunodiena.lt/mk paskelbsime, kurios dešimt dalyvių iš 30-ies sulaukė didžiausio palaikymo, tačiau didžiausios pagarbos ir padėkų vertos visos pretendentės.

Neabejotinai vertos ir tos, kurios šiemet nebuvo įtrauktos į projektą, tačiau ne mažiau stengiasi savo, savo šeimos, artimųjų, aplinkinių, kartu ir miesto bei šalies labui.

Tad rinkimų "Metų kaunietė" komisijai, iš dalyvių dešimtuko rinksiančiai finalinį jų šešetuką, teks itin atsakinga ir sunki užduotis.

"Man didžiulė garbė būti šioje komisijoje. Šiais rinkimais galėsiu prisidėti prie Kaunui daug nusipelniusios moters išrinkimo", – sakė bendrovės "Diena Media News", valdančios Metų kaunietės rinkimus organizuojantį dienraštį "Kauno diena", direktoriaus pavaduotojas Egidijus Žilinskas.

Iki šiol Metų kaunietės rinkimų komisiją sudarydavo po dešimt savo srityse nemažai pasiekusių Kauno vyrų. Šiemet pirmą kartą per penkerius metus, kai organizuojamas projektas, kelios komisijos narės bus moterys, jau išrinktos Metų kaunietėmis.

Kiekvienas komisijos narys kiekvienai iš dešimties dalyvių skirs balų nuo 1 iki 10 ir susumavus balus bus išrinktas rinkimų "Metų kaunietė 2016" dalyvių finalinis šešetukas.

Šios moterys bus pakviestos į finalinį renginį "Metų kaunietė", jame paaiškės, kuri dalyvė tapo "Metų kaunietė 2016". Ši šventė vyks kovo 8 d. "Žalgirio" arenoje.

Pristatome rinkimų "Metų kaunietė 2016" komisiją:

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis,

Kauno Šv.apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikos administratorius, teol. lic., kun. Evaldas Vitulskis,

Nacionalinis Kauno dramos teatro generalinis direktorius dr. Egidijus Stancikas,

Kauno valstybinio muzikinio teatro vadovas Benjaminas Želvys,

"Metų kaunietė 2015" Kauno senamiesčio draugijos vadovė Aistė Grybauskienė,

"Metų kaunietė 2014" Kauno apskrities vyrų krizių centro direktorė ir viena jo steigėjų psichologė Dovilė Bubnienė,

"Metų kaunietė 2013" tekstilininkė, Kauno Kalėdų eglių kūrėja Jolanta Šmidtienė,

"Diena Media News" direktoriaus pavaduotojas Egidijus Žilinskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų