Pereiti į pagrindinį turinį

Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos?

2012-10-03 13:38
Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos? Kopdami Kauno laiptais nebeišsisuksime kojos?

Liepos pabaigoje pradėti šešerių Kauno laiptų remonto darbai jau baigti. Tačiau bent trečdaliui visų miesto viešose erdvėse esančių laiptų reikia ne kosmetinio pagražinimo, o kapitalinio remonto.

„Kauno mieste yra iš viso 64 laiptai, iš kurių net 30 proc. reikėtų rekonstrukcijos, o ne vien smulkaus patvarkymo. Žinoma, džiaugiamės, kad bent jau truputį galime paremontuoti laiptus“, – apgailestavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jo teigimu, buvo suremontuoti tik tie laiptai, kurie labiausiai kėlė pavojų, todėl tikimasi, kad tai padės bent iš dalies apsaugoti žmones nuo traumų.

Naujų pakopų ir kito smulkaus remonto sulaukė laiptai, esantys tarp V. Putvinskio ir Aušros g., Tunelio ir Džiugo g., Tunelio g. ir Perkūno al., Eivenių ir Jonavos g., o taip pat studentų dažnai naudojami laiptai tarp Studentų ir Saulės g. bei Dzūkų ir Žemaičių gatves jungiantys laiptai.

Konkursą laimėjusios įmonės „Autokausta“ darbininkai sudėjo trūkstamas pakopas, sutvirtino senas klibančias, tvarkė turėklus, kur jų nebuvo arba sudėjo naujus, perklojo aikšteles, esančias šalia laiptų.

Šešerių laiptų remontui šiais metais skirta 50 tūkst. litų.

Specialistai apgailestavo, kad dėl ilgapirščių veiklos teko imtis ir neplanuotų darbų – vietoj išardytų sumontuoti naujus porankius Studentų ir Saulės g., Eivenių ir Jonavos g. laiptams.

„Vandalai pavogė laiptų metalinius turėklus, juos reikėjo atstatyti“, – sakė A. Pakalniškis.

Baigiant laiptų remontą, buvo atlikta jų apšvietimo apžiūra, sugedusi įranga ir neveikiantys šviestuvai pakeisti naujais.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas pažadėjo, kad iki metų pabaigos bus suremontuoti dar vieneri laiptai, esantys Aleksote, leidžiantis iš Lakūnų plento į J.Bakanausko gatvę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų