Pereiti į pagrindinį turinį

Kova su bilietų perpardavinėtojais – tik dėl akių

2011-09-20 01:27
Kova su bilietų perpardavinėtojais – tik dėl akių
Kova su bilietų perpardavinėtojais – tik dėl akių / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Policija žadėjo gaudyti Kaune į Europos vyrų krepšinio čempionato finalą bilietus perpardavinėjančius asmenis, tačiau bilietai pardavinėti policininkų pašonėje.

Sekmadienį buvo išplatinti pranešimai, kad policijos pareigūnai gaudys ir baus prie „Žalgirio“ arenos bilietus pardavinėjančius asmenis, tačiau prekyba vyko pernelyg nesislapstant – už kelių metrų nuo policijos pareigūnų. Matyt patys policininkai dėl to pasijuto nejaukiai – likus mažiau nei valandai iki finalo prekeivių buvo paprašyta neprekiauti taip atvirai. Prekybininkai ėmė žingsniuoti tiltu, o Karaliaus Mindaugo prospekte bilietais ir toliau buvo prekiaujama nesislapstant.

Praėjusios savaitės viduryje, kai neretas lietuvis vis dar vylėsi, jog Lietuvos rinktinė žais finale, bilietai į finalą internete buvo pardavinėjami net po 850 litų. Sekmadienį keliems laimingiesiems bilietus į finalą pavyko nusipirkti mažiau nei po 100 litų. O dažniausiai prašyta kaina – 200-250 litų.

Tiesa, vienas ispanas už du bilietus prašė 2000 litų ir niekaip negalėjo suprasti, kodėl jie verti dešimt kartų mažesnės sumos.

„Aš mokėjau 500 eurų“, – didelę parduodamų bilietų kainą gynė užsienietis.

„Žalgirio“ arenos papėdėje prieš pat finalą parduodamų bilietų kiekis nebuvo itin didelis. O gauti daugiau nei tris bilietus vienoje vietoje – beveik neįmanoma.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų