Kuriozas Botanikos sode: lankytojai negalėjo išeiti, todėl kvietėsi specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) suvestinėje matyti, kad sekmadienio vakarą trys lankytojai negalėjo išeiti iš VDU Botanikos sodo, nes jau buvo užrakinti vartai. Dėl to gelbėtojams teko skleisti kopėčias ir taip padėti žmonėms.

„Gautas pranešimas, kad uždarytame Botanikos sode likę asmenys negali išeiti. Botanikos sode už užrakintų vartų buvo likę trys lankytojai. Pastačius kopėčias lankytojai išlipo per tvorą“, – rašoma Kauno PGV suvestinėje.

Nurodom, kad Ž.E.Žilbero gatvėje esančiame Botanikos sode užrakinti lankytojai į gelbėtojus kreipėsi sekmadienį, apie 22 val. Tai gerokai po darbo valandų, mat gėlynus galima lankyti iki 20 val.

VDU Botanikos sodo vadovas dr. Nerijus Jurkonis portalui kauno.diena.lt sakė, jog tokie kuriozai, kuomet lankytojai yra užrakinami, yra labai reti. Pasitaiko, kad kartais žmonės piktybiškai nenori išeiti arba yra atradę landų, pro kurias patenka į sodą nepirkdami bilieto.

Vilmanto Raupelio nuotr.

„Į Botanikos sodą galima įeiti iki 19 val., ir jame būti iki 20 val. Vėliau sargas dviračiu pavažiuoja teritoriją ir lankytojus paragina išeiti. Matyt, šį kartą sargas ir likę lankytojai nesusitiko. Tačiau, bet kuriuo atveju, jei žmonės įėjo pro vartus ir buvo nusipirkę bilietus, tikrai žinojo, kad iki 20 val. turi išeiti“, – situaciją pakomentavo N.Jurkonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vbs

vbs portretas
Matėme, kaip buvo užrakinti žmonės prieš kelis metus. Kvietėme sargą, kad išleistų, bet sargas ginčijosi.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Juokdariai :-)))))))

Yuf

Yuf portretas
Dabar kai dieną karšta tai pats grožis į vakarą )
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių