Pereiti į pagrindinį turinį

Kviečia pasiruošti Kalėdoms be streso

2015-12-18 10:01
DMN inf.

Kalėdų dovanų tebeieškantys kauniečiai ir miesto svečiai gruodžio 20 d., sekmadienį, laukiami Ryšių kiemelyje. Čia pirmą kartą šurmuliuos Kalėdų mugė, kviesianti atrasti jaukiausias paskutinės minutės dovanas, pasirūpinti šventinėmis namų dekoracijomis ir tiesiog pabūti kartu geros muzikos fone.

Likus vos keletui dienų iki švenčių Ryšių kiemelio salėje apsilankę miestiečiai tikrai neišeis tuščiomis. Mugės asortimentas gausus – namų dekoracijos, interjero detalės, keramika, jaukios rankų darbo, lietuvių gamybos dovanos, papuošalai, natūrali kosmetika moterims ir vyrams, žaislai vaikams.

Užsukti verta, net jei dovanas artimiesiems jau turite – pasipuošti šventėms padės drabužių ir aksesuarų dizaineriai. Rankomis dekoruoti sausainiai, originalūs komiksai, namų kvapai ar išpaišyti apsipirkimo krepšiai gali tapti ir puikia šventine dovana sau. Maloni apsipirkimo atmosfera kvies ne tik išsirinkti, ką dėsite po eglute, bet ir paplepėti su taure karšto vyno rankoje.

"Žmonėms pabodo masinė gamyba, pasiilgome tikro bendravimo, pokalbio, turgaus. Mugė – tai galimybė įsigyti iš pirmų rankų ir sužinoti, koks žmogus yra tavo perkamo daikto autorius. Juolab kad dalyvauti panoro tiek įdomių kūrėjų", – mintimis dalijasi parduotuvės "Šarka. Daiktų kelionės" įkūrėjos ir mugės sumanytojos.

Skatindami pirkti kokybiškus tautiečių gaminius, organizatoriai vardija kruopščiai atrinktų mugės dalyvių sąrašą: "Sąla Bąla Šąla", "Kitokia Grafika", "Uoga Uoga", "Cozy Wood", "Edi shop", "Elee", "Pradžioje buvo Sausainis", "Ugi prijuostės", "Fit it", "Šarka", "Dino Tino" žaidimas, "Milenos žaislai", "Murdeko", "Bambero", "BeNoticed skrybėlės", "Scentchips", "Score", "Plunxnos" papuošalai, "PuPu textile", "Raw Edge Accessories", "Nešalta", "DecoMundo", "EvaRica", dizainerė Diana Paukštytė.

Sekmadieninė Kalėdų mugė startuos 10 val. ir pirkėjų lauks iki 19 val. Dovanoti smagiau, nei gauti, todėl Ryšių kiemelis kviečia prisiminti brangiausius žmones, pamiršti stresą ir prieš pat Kalėdas smagiai išrinkti dovanas Ryšių mugėje.

Tikslus Ryšių mugės adresas: Ryšių kiemelio salė, Rotušės a. 20.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų