Kviečiame pasidairyti po modernųjį Kauno policijos pastatą (vaizdo įrašas, nuotraukos)

  • Teksto dydis:

Įkurtuvės naujajame Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pastate Radvilėnų pl. bus švenčiamos rytoj, tačiau fotografai ir operatoriai po jį pasidairyti pakviesti jau šiandien. Pastate įsikurs trys miesto komisariatai ir kai kurie padaliniai. 

Naujoje būstinė yra pirmas Lietuvoje sertifikuotas administracinės paskirties A++ energetinio efektyvumo klasės pastatas. Patalpų šildymui, vėdinimui ir vėsinimui bus naudojama saulės, geoterminė energija.

Pagerės ne tik pareigūnų darbo sąlygos, bet ir gyventojų aptarnavimo sąlygos. 

Rytoj laukia iškilminga vėliavų pakėlimo ceremonija, pastato šventinimas, simbolinės juostelės kirpimas bei trumpa spaudos konferencija.

 

 

Atidarymo iškilmėse dalyvauti planuoja vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, Lietuvos policijos aukščiausi vadovai, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kiti garbūs svečiai.

Pastate įsikurs Žaliakalnio, Dainavos ir Santakos, taip pat dalis Viešosios tvarkos valdybos padalinių (Licencijavimo, Prevencijos, Tarnybos organizavimo, Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriai) bei Kriminalinių tyrimų valdyba.

Šalia pagrindinio pastato esančiame statinyje šeimininkaus Kauno apskrities VPK Aptarnavimo skyriaus Transporto poskyrio atstovai.

Buvo skelbta, kad projekto Radvilėnų 1C vertė – 24 mln. eurų.

Primename, kad rugpjūtį pradėtas kapitalinis VPK pastato Vytauto pr. remontas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
apie eismą nepaglvojo. Sustojimas toli, be to bus užgrūsta ir taip siaura gatvė. Jau tiek milijonų išleido, tai reikėjo viešojo transporto stotelę įrengti, kuri buvo anksčiau

vilius

vilius portretas
o premjere būgnija ,kad Lietuvoj pinigų nėra,tai pensijas visų pirma kels dykaduoniams,kurie visą amžių varė savo biznį,o sąžiningai 30-40 m dirbusiam reiks palaukti ,kol tinginiai ir žulikai apsirūpins,ligonines uždarom ,policajam rūmus atidarom,kuom skiriamės nuo LUkašenkos.apskritai ši antitautinė vyriausybė verta teismo

hmmm

hmmm portretas
Padirbus savaite tokiose patalpose mane apimtu arba depresija, arba agresija.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių