Pereiti į pagrindinį turinį

L. Pūkienė gina „pašlemėku“ išvadintą savo vyrą: aš juo pasitikiu

2017-03-11 13:08
DMN inf.

Kol Seimo nariui Kęstučiui Pūkui už įtariamą seksualinį priekabiavimą grūmojama apkalta, jo žmona Lina tvirtina visiškai pasitikinti savo vyru.

Lina Pūkienė Lina Pūkienė

Netikiu tų moterų kaltinimais. Manau, kad šį žmogų pažįstu kur kas ilgiau nei kiti. Negalvokite, kad aš čia ginu vyrą ir manęs kas nors paprašė taip kalbėti. Mes juk gyvename kartu, turim bendrų šeimyninių reikalų. Aš juo pasitikiu. O kad jis yra tokio būdo ir moka pažaisti savo žodžiais, aš to nepakeisiu,“ – portalui 15min.lt sakė Lina Pūkienė.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Lina – penktoji K. Pūko žmona. 64-erių metų politikas iš viso turi devynis vaikus.

K. Pūkui pagal „Tvarkos ir teisingumo“ sąrašą patekus į Seimą, L. Pūkienė užėmė jo vietą Kauno miesto savivaldybės taryboje.

Nors apkalta K. Pūkui dar nėra inicijuota, Gabrielius Landsbergis sako, kad konservatoriai ją palaikys.

K. Pūkas šią savaitę buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu. „Info TV“ pranešė, kad į televiziją kreipėsi vilnietė, kuri teigia pokalbyje dėl parlamentaro padėjėjos darbo sulaukusi K. Pūko siūlymo apsilankyti jo kambaryje Seimo viešbutyje, apžiūrėti miegamąjį ir pareiškimų, „kaip būtų smagu pasivolioti miegamojo lovoje“. Pasak žurnalistės, vilnietė pasakojo per pirmąjį pokalbį sulaukusi komentarų apie savo krūtinę ir kitų nederamų užuominų.

Kilus skandalui, pasipylė daugiau pranešimų iš moterų, kurios teigia patyrusios K. Pūko priekabiavimą ir pažeminimą. 

„Mano asmenine nuomone, jis eilinis pašlemėkas. Tipeliai, kurie naudojasi savo padėtimi, kad moteris įsitemptų į lovą, man kelia pasibjaurėjimą. Džiaugiuosi, kad atsirado drąsių merginų, nuplėšusių šio apsišaukėlio kaukę. Linkiu Seimui būti principingam, pradėti apkaltą ir atsisveikinti su juo“, – portalui delfi.lt sakė Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Pats K. Pūkas kaltinimus neigė sakydamas, kad prieš jį įvykdyta provokacija. Vėliau jis išplatino pranešimą, kuriame tvirtino gerbiantis visas Lietuvos moteris ir žadėjo pasimokyti iš savo klaidų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų