Lankytojo bilietas pasiteisino: naudą pajaus ir Kauno marių parko mėgėjai

  • Teksto dydis:

Kauno marių regioninio parko direkcija pasidalijo, kiek pernai surinko pinigų iš lankytojo bilieto. Suma sudaro daugiau nei pusę to, ką direkcija veiklų vystymui gauna iš valstybės. Iš lankytojų surinktas piniginis indėlis leis atnaujinti parko infrastruktūrą.

Padėka už surinktas lėšas

Socialiniuose tinkluose Kauno marių regioninio parko direkcija paskelbė, jog 2019 metais iš lankytojų bilietų, kurie kainuoja simbolinį eurą, buvo surinkta 5376 eurai. Tai ženkliai prisidės prie parko tvarkymo darbų, o naudą neabejotinai pajus ir patys lankytojai, mėgstantys pasivaikščioti Kauno marių pakrantėmis ar pakvėpuoti tyru oru Kadagių slėnyje.

„Lankytojų parama mums labai svarbi, nes už bilietus gauti pinigai grįžta į parko teritoriją tiesiogiai prasmingais darbas. O rezultatas galiausiai džiugina pačius lankytojus, nes pamažu atnaujinami takai ir kita parko infrastruktūra. Taigi kiekvienas, įsigijęs parko lankytojo bilietą, prisideda prie lankytinų vietų priežiūros ir tvarkymo. Dėkojame visiems sąmoningiems parko lankytojams“, – informavo parko atstovai.

Lankytojų parama mums labai svarbi, nes už bilietus gauti pinigai grįžta į parko teritoriją tiesiogiai prasmingais darbas.

„Palyginimui, iš biudžeto metams direkcijai skiriama beveik 9 tūkst. eurų veikloms vykdyti, todėl kiekvienas euras mums yra svarbus ir panaudojamas tikslingai“, – apie tai, jog lankytojų sumokėti pinigai sudaro net daugiau nei pusę to, ką skiria valstybė, pridūrė Kauno marių parko prižiūrėtojai.

Tvarkys parko infrastruktūrą

Skelbiama, kad už lankytojo bilietus surinktus pinigus bus atnaujinti trys informaciniai stendai, esantys Lietuvių liaudies ir buities muziejaus teritorijoje. Likę pinigai bus skirti Kadagių tako remontui. Prie ypač vaizdingos Kauno marių vietos tvarkymo darbų galima prisidėti ir perkant vardines lentas, kurios įdedamos į Kadagių slėnio taką. Vienos tokios lentelės, ant kurios gali būti užrašytas vardas ar kokia nors lankytojui svarbi frazė, kainuoja 5 eurus.

Kauno marių regioninio parko lankytojų bilietus galima už eurą įsigyti parko direkcijoje, prie lankytinų vietų esančiose platinimo vietose bei SMS žinute. Lankytojo bilietas nėra privalomas, tačiau tie, kurie nusprendžia paremti parką, po to gali dar labiau džiaugtis matydami, kaip gražėja jų mėgiamos Kauno marių pakrantės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciai

Sanciai portretas
O tai koks biudzetas? 2018 viesiesuems pirkimams uslejsta 144 000 euru.Pzgsl judu ataskaita,beje ten tokia,,tundra,,kad nieko nesuprasi.Matyt,taip ,,reikia,,

Jonas..

Jonas.. portretas
Lietuvoje tik sugeba bausti filmuoti ,apmokestinti....tuo ir uz ora reiks moketi kad kvepuoji......

T

T portretas
Cia atseit parkas oadare per miska kelia ir privatizavo oi moka pinigus pradanginti o kai nebeliks atveztu euru su katafalkais tada akys bus raudonos idiotai is gedos
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių