Lauris Lee pametė galvą dėl Kaune dainuosiančios gražuolės

Supermodelis su mikrofonu. Taip pravardžiuojama legendinio BBC radijo didžėjaus Gilles Peterson numylėtinė - dainininkė Rae. Ilgakojė, mėlynakė gražuolė šeštadienį gyvai dainuos bei su savo didžėjumi gros setą Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“. Kartu su brite gros Lauris Lee iš RyRalio ir baro rezidentas Modaco.

2008 metais pasaulis dainavo kartu su Rae. Jos įdainuotas „Can't Stop“ tapo house muzikos himnu daugelyje pasaulio vietų - nuo San Francisko iki Ibizos.

„Ji kyla taip sparčiai, kad po trijų mėnesių mes jos jau nepasikviestume“, - spėję laiku džiaugiasi „Pop Star Bar“ savininkai.

Jos pasirodymų grafikas suplanuotas iki pat vasaros, o honoraras kylą ne mėnesiais, bet dienomis. Gražioji dainininkė yra Britanijoje populiarių renginių „Housexy“ ir „Defected In The House“ nuolatine viešnia.

Lauris Lee iš „RyRalio“ turbūt pametė galvą dėl britės, nes nuolat kalba apie ją:

„Seksualioji Rae - mano ir mano draugų numylėtinė. Ji absoliutus hitas! Dainuoja nerealiai, groja - beprotiškai. Jos setuose skamba madingas house su electro ir funky prieskoniu. Jeigu nori įsimylėti Rae, būtinai paklausyk jos naujausią dainą - „Give me love“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių