LGS Kauno filialas sveikina medikus: besirūpindami kitais, nepamirškite ir savęs!

  • Teksto dydis:

„Reikia drąsos, kad stovėtum tvirtai, kai kiti atsitraukia ar pasiduoda baimei;

Reikia drąsos, kad paaukotum šiandieną dėl rytojaus;

Reikia drąsos, kad rizikuotum žinomu dėl nežinomo;

Reikia drąsos, kad paleistum vieną paukštį, esantį rankoje, tam kad gautum du ar daugiau, tupinčius krūmuose ir reikia daug drąsos, kad stovėtum vienas ir kovotum už tai, ko nori. “

(Vikas Malkani)

Brangūs kolegos,

Ne tos dienos, kurios praėjo, o tos , kurios įsirėžė į atmintį, paliko pėdsaką širdyje yra svarbiausios, todėl ir balandžio 27-osios kalendoriaus lapelis nebus nuplėštas mechanišku rankos judesiu. Taip, šiemet Medicinos darbuotojų diena bus kiek kitokia nei įprastai – be gėlių, be apkabinimų ir be kolegiško šurmulio, tačiau su dar didesniu įvertinimu ir nuoširdesne padėka už tai, ką darėte, darote ir nesiliausite daryti vardan žmonijos. Juk Jūs esate arčiausiai sergančio kūno ir sielos, skausmo ir vilties, praradimo ir stebuklo, akimirkos ir amžinybės.

Neleiskite, kad tai, ko negalite padaryti, trukdytų jums padaryti tai, ką galite. Aukite, tobulėkite, dalinkitės savo žiniomis. Būkite įvertinti, suprasti, mylimi, gyvybės ir vilties puoselėtojai. O svarbiausiai, besirūpindami kitais, nepamirškite ir savęs. Su Medicinos darbuotojų diena visus Jus ir kiekvieną atskirai.

LGS Kauno filialas



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Boboms kad tik Darbo nedirbt.

Sėkmės ir tvirtybės

Sėkmės ir tvirtybės portretas
Vyrai rūpinasi tik savimi, savo karjera, savo uždarbiu, o moterys rūpinasi vyrais, šeima, vaikais, savo profesija, jos ten, kur sunkiausia, medicinoje, mokykloje. Vyrai dažniausiai ren, kur reikia vadovauti, o moterys ten, kur reikia dirbti. Geriausiai sekasi tam įstaigos vadovui, kuris turi uolią ir darbščią pavaduotoją - moterį. Nuoširdžiausi sveikinimai medicinos darbuotojams.

dfg

dfg portretas
Todel ,kad jos daug daug protingesnes uz vyrus...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių