Pereiti į pagrindinį turinį

"Lietuvos talentų" režisierius: Kaune perliukų randame daugiausiai

2014-04-26 15:00

Šiandien Kaune vyko atranka  į TV projektą „Lietuvos talentai“. Prie registracijos stalo nusidriekusioje eilėje matėsi daug jaunų, ir keli brandaus amžiaus veidai.

Šiandien Kaune vyko atranka  į TV projektą „Lietuvos talentai“. Ji buvo skirta dar nespėjusiems užpildyti dalyvio anketų.

"Nežinau, kuo tai paaiškinti, bet atvykdami į Kauną visuomet žinome, kad čia bus perlų. Kaune paprastai randame daugiausiai talentingų žmonių", – projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Prie registracijos stalo "Akropolio" koridoriuje nusidriekusioje eilėje matėsi daug jaunų, ir keli brandaus amžiaus veidai.

18-metė gimnazistė Giedrė Cicėnaitė, kaip ir dauguma laukusiųjų, įsitikinusi, kad jos talentas – dainuoti. Mergina su tuo planuoja siekti ir savo ateitį – rinksis klasikinio dainavimo studijas. 

Iki šiol TV projektuose niekuomet nebandė veržtis, bet sekdavo, kaip sekasi jų dalyviams. "Nelygindavau, geriau jie už mane dainuoja, ar ne. Paprasčiausiai pavydėdavau jiems drąsos, kad nuėjo į atranką", – sakė kaunietė.

Kad ji nepritrūktų drąsos ir šiemet, Giedrę atlydėjo dvi draugės. "Mes talentų neturime, todėl bent palaikome kitus", – juokėsi 17-metės Karolina ir Eglė. "Talentingos ir jos. Visiškai. Ir šokėjos, ir dainininkės", - drauges gyrė Giedrė. Karolina su Egle tebesilaikė savo strategijos: "Visų pirma reikia Giedrę į plačiuosius vandenis išleisti".

Kiek tolėliau su dar didesne palaikymo komanda stoviniavusi Rusnė Rutkauskaitė drąsa taip pat netryško. "Dar net neapsisprendžiau, ką dainuosiu. Turiu du variantus", – pasakojo mergina. Dvidešimtmetė - būsimoji kirpėja, dainuoja tik laisvalaikiu. "Ne tik namie. Ir bažnyčios chore", – neiškentė Rusnės močiutė. Dar paaiškėjo, mergina skina laurus ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniuose kirpėjų bei grožio specialistų konkursuose. 

"Ji girtis nemoka, todėl ir einu iš paskos", – juokėsi itin jaunatviška Rusnės močiutė.

Kalbintos dainorėlės sakė labai nenusivilsiančios, jei per perklausas nepasiseks. "Dalyvausiu kitais metais", – įsidrąsino G. Cicėnaitė.

Nors koridoriuje stovėjo scena, tačiau ji buvo skirta ne dar neatrastiems talentams. Joje koncertavo buvę projekto dalyviai.

Pretendentų į talentingiausiojo titulą pasirodymus stebėjo tik kameros, projekto režisierius M. Meškauskas. Pirmosios perklausos būna uždaros. Ir žiniasklaida jose nepageidaujama. "Norime išlaikyti paslaptį, kuo talentingas vienas ar kitas dalyvis", – motyvavo M. Meškauskas.

Viena paskutinių galimybių patekti į projektą pasinaudojo virš 30 kauniečių. "Lietuvos talentų" komanda išskirtinių žmonių ieško po visą Lietuvą.

Šiandien jam didžiausią įspūdį paliko dvi merginos. Viena grojo smuiku, kita atliko cirko numerį. Pastaroji kartą šiame projekte jau dalyvavo. "Džiugu, kad savo talento ji neapleido", – pastebėjo M. Meškauskas.  

„Lietuvos talentai“ į eterį grįžta po trejų metų pertraukos. Vienas žymiausių jo dalyvių ir laimėtojų – akordeonistas Martynas Levickis. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų