„Luminor“ skolina daugiau kaip 5 mln. eurų Kauno bendrovės kvartalui statyti

  • Teksto dydis:

Naujų būstų projektus Kaune plėtojanti bendrovė „Centromera“ išskirtinio „Pušų apartamentų“ kvartalo statyboms panaudos beveik 5,2 mln. eurų paskolą, gautą iš „Luminor“ banko.

Visa projekto vertė siekia apie 16 mln. eurų, o „Luminor“ suteikta didesnė nei 5 mln. eurų paskola sudarys maždaug trečdalį visos investuojamos sumos.

„Vertiname „Centromeros“ ilgametę patirtį ir sėkmingai įgyvendintus projektus Kauno mieste. Tikime, kad mūsų bendradarbiavimas pasiūlys kauniečiams daugiau kokybiškų butų ir prisidės kuriant miesto atmosferą“, – sakė „Luminor“ banko Verslo klientų skyriaus vadovas Vytis Žegužauskas.

Iki šiol dešimt nekilnojamojo turto projektų įgyvendinusi bendrovė juos finansuodavo daugiausia savo lėšomis. „Pušų apartamentai“ yra vienas didesnių bendrovės projektų, jis orientuotas į kokybę, stilių ir komforto klasę. Todėl siekiant maksimaliai gero rezultato buvo nuspręsta pasinaudoti paskolos iš banko galimybe.

„Džiaugiamės šia partneryste, kuri padės įgyvendinti projekto viziją ir tikime, kad šis, 11‑asis mūsų projektas, sulauks dar didesnės sėkmės nei įgyvendintieji nuo 2004 metų“, – sakė „Centromeros“ direktoriaus pavaduotoja Vaida Šidlauskienė.

Tikime, kad mūsų bendradarbiavimas pasiūlys kauniečiams daugiau kokybiškų butų ir prisidės kuriant miesto atmosferą.

Iš viso bendrovė Kaune yra pastačiusi 32 daugiabučius su daugiau nei 700 butų.

Naujausias gyvenamojo būsto aktualijas atspindintis kvartalas „Pušų apartamentai“ planuojamas Žemuosiuose Kaniūkuose, netoli Lampėdžio ežero. Čia gyventojams bus sudarytos palankios sąlygos įsirengti elektromobilių įkrovimo stoteles, saulės kolektorius.

Butai čia planuojami nuo erdviai atrodančių kompaktiškų studijos tipo iki turinčių 3‑4 kambarius, kurių dalis langų orientuoti į skirtingas pasaulio šalis. Butai pirmuose aukštuose turės erdvias terasas.

Keturi kvartalo penkiaaukščiai, vienas kurių bus išskirtinės architektūros, atitiks A++ energinę klasę. Tai bus ne pavieniai daugiabučiai, o darniai funkcionuojantis gyvenamasis kompleksas. Iš viso šiuose daugiabučiuose numatyta įrengti 240 butų, o jų bendras plotas sieks apie 12 tūkst. kvadratinių metrų.

„Pušų apartamentai“ turės ir savo žaliąją erdvę, kurioje planuojama saugoti bei puoselėti įvairių rūšių ne tik čia jau augančias, bet ir naujai pasodintas pušis bei kitus išskirtinius augalus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Laisvės galėjo tik trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. Lietuvos Respublikos Kauno vpk. Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris (klaunas) 865608032, Neringa Venckienė (prostitutė, Kaunas Gričiupio seniūnija, A. Baranausko gatvė, 12-54) 862401700, 860987088, Aloyzas Venckus (kuilys) 860318032. Gintaras Petrauskas, Povilas Mačiulis, Mantas Jurgutis, Andrius Palionis, Visvaldas Matijošaitis, Rūta Simkautytė-Kondarauskė. Š. Jonušas, I. Kvietkauskienė, Levinskienė, A. Baltrūnas, Kvaraciejus, Sakalaitė, Valaitis, Miknienė, E. Žigutis, J. Raudeliūnienė, A. Cibulskienė, Henrikas Daktaras, Ramutė Daktarienė. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT 294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

to šiaip pinigų yra....

to šiaip pinigų yra.... portretas
O kur tų pinigų yra? Pas sloikinius, ar ne? Kiek tų butų perka jaunos šeimos be paskolų? Ir koks malonumas banko vergu tapti?

siaip

siaip  portretas
pinigu yra, tik idomu kodel tu butu taip mazai stato, namus tai stato maciau nemazai, vis pilna tu statybu, bet butu tai truksta, klaipedoje, kaune, ypac vilniuje bent jau siandien galetu iki nauju metu koki 1000 butu pastatyti is karto pardavimui ir dar koki 1000 butu nuomai, nes nuomai reikia zveriskai, o statytojai kaip tik tycia laukia, tycia tampo rinka, taip sumazindami paklausa, ir pakeldami kainas :), kai kainos dar pakils, tada prades statyti, o nuomai dabar net ir su 2 proc euribor apsimoketu pirkti buta, ir dar pliusas liktu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių