Magistraliniame kelyje A1 – neeilinis įvykis: ties Kryžkalniu šeimininkai gaudė bulių

  • Teksto dydis:

Šeštadienį magistraliniame kelyje A1 vairuotojai stebėjo neeilinį įvykį – važiuojamojoje dalyje laisvai bėgiojo jautis, o jį bandė gaudyti šeimininkai.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas nekasdienis vaizdelis iš magistralinio kelio. Įraše matyti, kaip jautis blaškosi ant kelio, o vienas žmogus bando jį pagauti ar bent jau nuvaryti į kelkraštį. Vairuotojai buvo priversti įjungti avarinį signalą, kad kiti eismo dalyviai matytų ant kelio pasipainiojusią ir besiblaškančią kliūtį.

Vaizdo įrašu pasidalijęs Gytis tikino, kad jautį greičiausiai gaudė šeimininkas. Vyras pasakojo, kad A1 kelyje bulių žmonėms pavyko nuvaryti į kelkraštį, o kaip istorija baigėsi, jis nežino, nes spėjo pravažiuoti ir šeimininką su jaučiu paliko už nugaros.

Išvarė jautukas „pagastroliuoti“. Save parodyti, į kitus pasižiūrėti.

Internautai tokiam vaizdeliui netruko prigalvoti juokelių. „Iš Kauno net jaučiai bėga“, – komentavo vienas jų, turėdamas galvoje neseniai ties įvažiavimu į miestą pastatytą tauro skulptūrą, kuri buvo sukėlusi daug įvairių visuomenės reakcijų.

„Išvarė jautukas „pagastroliuoti“. Save parodyti, į kitus pasižiūrėti“, – šmaikštavo kitas.

Žmonės svarstė, iš kur toks gyvulys galėjo atsirasti magistraliniame kelyje. Vieni galvojo, kad bulius galėjo ištrūkti iš ganyklų, mat šioje vietoje jų yra ne viena. Kiti turėjo versija, kad galbūt jautis pabėgo, nes buvo vežamas į skerdyklą ir taip esą bandė pabėgti.

„Net gyvuliai iš Lietuvos nori emigruoti, bėga iš namų“, – komentavo dar vienas juokus mėgstantis internautas.

Dar kiti atkreipė dėmesį į tai, jog gyvulys turėjo patirti daug streso ir džiaugėsi, kad besiblaškantis jautis nesukėlė avarijų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomiai

Įdomiai portretas
tas bulius risnoja - zigzagais, kaip kiškis!..

Partizanas

Partizanas portretas
Po vatnyku rinkimuose pergales Kaune ,net gyvulys nenori likti prokremliniu miesto simboliu!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Matyt pabėgo iš Kauno.Turbut I Klaipėda.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių