„Megos“ tunelyje užstrigo sunkvežimis – į jį rėžėsi kitas automobilis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį perpiet transporto tunelyje, vedančiame į „Megą“, užstrigo krovininis automobilis.

Pranešimas apie įvykį gautas 11.40 val. Policijos žiniomis, į tunelyje užstrigusį sunkvežimį atsitrenkė iš paskos važiavęs lengvasis automobilis.

Abu vairuotojai blaivūs, žmonės nenukentėjo, bet apgadintas sunkvežimis ir gatvių ženklai.

Panašu, kad sunkvežimio vairuotojas buvo visiškai įsitikinęs, kad pralįs. Į tunelį nėrė užtikrintai, tikriausiai net nepristabdydamas, nes transporto priemonės viršus gerokai apgadintas. Sunkvežimis tikrąja to žodžio prasme ten užstrigo.

Tikėtina, kad šis kelias neatsilaisvins dar ilgokai, bet ta pačia kryptimi į prekybos centrą greta veda ir kitų kelių.

Primename, kad prieš kelias dienas šiame tunelyje automobilis BMW posūkyje rėžėsi į sieną, apsisuko ir atsidūrė ant šaligatvio. BMW vairavęs vyras buvo blaivus ir sužalojimų nepatyrė.

Eitvydo Kinaičio nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidoolis

Vaidoolis portretas
Teko paciam matyt kaip panasus sunkvezimis vos pralindo per tuneli,liesdamas tunelio skliauta tai tikrai kyla klausimu del vairuotoju kompetencijos..

ten

ten portretas
ten nusukus nuo magistralės dar yra ženklas - ribotas aukštis (3m) ir Krovininių automobilių eismas draudžiamas juostoje į kairę(per tunelį). matyt aklas pagal navigaciją važiavo, sup*so sunkvežimį

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Vairuotojas buvo blaivas, ir 58 metų, ne jaunas. Ženklus pažįsta. O ši mašina nepanašu, kad 4.10m aukščio, iš nuotraukos matosi, kad kiek aukštesnė, nei 3 metrai, gal 30-50 cm
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių