Pereiti į pagrindinį turinį

Meras išsigando liberalaus jaunimo klausimų?

2009-08-17 18:43
Meras išsigando liberalaus jaunimo klausimų?
Meras išsigando liberalaus jaunimo klausimų? / Antano Slavinsko nuotr.

Kauno meras Andrius Kupčinskas iš pradžių pakvietė susitikti liberalų jaunimą, o paskui netikėtai atšaukė susitikimą, nepaaiškinęs jaunimo atstovams tokio sprendimo priežasčių.

„Ar pabijojo meras, ar dar kokios priežastys - nežinau. Su mumis niekas nesitarė“, - neslėpdamas apmaudo pasakojo Lietuvos liberalaus jaunimo pirmininkas Edgaras Stanišauskas, dar su dviem kolegomis planavęs susitikti su meru.

A.Kupčinsko išplatintame pranešime rašoma, kad po savaitės Kauno liberalus jaunimas galės susitikti ne tik su miesto vadovu, bet ir Lietuvos liberalų sąjūdžio atstovu, mero pavaduotoju Rimantu Mikaičiu.

„Mes ir į darbus nėjome, rengiamės susitikimui, sugalvojome klausimus, kuriuos ketinome pateikti A.Kupčinskui. Labai keista, kad jis taip pasielgė. Kaip suprantu, A.Kupčinskas mėgsta pažadėti ir netesėti. Mes galvojame, kad meras bijo mūsų klausimų, todėl ir vengia susitikimo“, - spėliojo E.Stanišauskas.

Pasak jo, Kauno liberalus jaunimas neketina nuleisti rankų ir planuoja surengti dar vieną susitikimą su Kauno vadovu: „Šįkart pasiūlysime neutralią vietą - ne savivaldybę“, - pridūrė jaunimo atstovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų