Pereiti į pagrindinį turinį

„Metų kaunietė 2016“ finalininkės: R. Žemantauskaitė-Matlašaitienė

2017-02-17 07:04
DMN inf.

Paskelbus finalinį balsavimą, skubame papildomai pristatyti rinkimų "Metų kaunietė 2016" finalo dalyves.

Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė
Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė / Vilmanto Raupelio nuotr.

23. Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) nugalėtojų komandos "Hoptrans-Sirenos" vadovė ir žaidėja.

"Tikrai esu šešetuke? Komisija taip pat palaikė? Tiesiog fantastika", – maloniai nustebo krepšininkė ir komandos vadovė.

"Ačiū visiems balsavusiesiems", – dėkojo moteris.

Ji įsitikinusi, kad Kaunas ir Kauno rajonas nusipelnę turėti stiprią ne tik vyrų, bet ir moterų krepšinio komandą. "Kuo daugiau pergalių, tuo garsesnis tampa moterų krepšinis ir apskritai sportas", – svarstė kaunietė.

"Niekaip nesiryžtančioms moterims siūlau pabandyti mankštintis, sportuoti sau. Pamatysite, kaip smagu pajudėti, ir, atrodo, jėgų daugiau, jautiesi tiesiog kaip ant sparnų", – motyvavo krepšininkė.

Mane žavi stiprios, verslios, energingos, savimi pasitikinčios moterys. Imponuoja jų energija, draugiškumas, pagalba aplinkiniams.

Pernykštis "Hoptrans-Sirenų" triumfas lygoje buvo įspūdingas visomis prasmėmis, tad Metų kaunietės rinkimuose gauti balsai, jos manymu, skirti ne tik jai, bet ir visai komandai, visoms žaidėjoms bei visam personalui. R. Žemantauskaitė-Matlašaitienė spėjo, kad ją, o kartu ir komandą, palaikė ne tik moterų krepšinio mėgėjai, bet ir sporto aistruoliai.

Krepšininkė teigė neabejojanti, kad kiekviena šio projekto dalyvė yra verta pagarbos, iš kiekvienos jų galima pasisemti įkvėpimo.

Vis dėlto Metų kaunietės rinkimuose ji pati labiausiai palaikytų Eugeniją Žilinskienę, kuri globoja šešis vaikus. "Mane žavi stiprios, verslios, energingos, savimi pasitikinčios moterys. Imponuoja jų energija, draugiškumas, pagalba aplinkiniams", – kalbėjo finalininkė.

Dvi dukrytes auginanti Rasa tikriausiai yra vienintelė krepšininkė, dėl nėštumo ir motinystės nepraleidusi nė vieno sezono. "Visur keliavau su savo lopšiuku – dukryte Daniela. Ir į salę, ir į štanginę. Viskas atrodė labai smagu, nors dabar atrodytų gal ir neįmanoma. Žinau, sportavusieji ilgus metus mane supras. Sportuojančiam žmogui sportas yra gyvenimo variklis, tad tol bėgu, kol leidžia sveikata", – pasakojo krepšininkė.

Ji neslėpė, kad kartais paros neužtenka visiems sumanymams įgyvendinti ir reikalams sutvarkyti, bet turėdama laisvų dienų stengiasi visą dėmesį ir meilę skirti vien tik šeimai. "Savo princesytėmis džiaugiuosi kiekvieną dienelę. Koks būtų neįdomus gyvenimas ir kasdienybė be šių gražuolių", – akcentavo jauna mama.

Balsuoti galite:

DIENRAŠTIS

Iš dienraščio iškirpkite, užpildykite lapelį ir siųskite adresu: "Metų kaunietė", "Kauno dienos" redakcija, I.Kanto g. 18, 44296 Kaunas;

arba atneškite ir įmeskite į specialias dėžes redakcijos skyriuje, I.Kanto g. 18, Kaunas.

Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų.

SMS ŽINUTĖS

Balsuoti galite SMS žinutėmis.

Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) tel. 1398 su tekstu MKB XX.

XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio.

SMS kaina – 1 euras.

SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

PORTALAS

Portale kaunodiena.lt, rubrikoje "Metų kaunietė". Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

Jūsų balsų laukiame iki kovo 3 d.

"Metų kaunietę 2016"paskelbsime finaliniame renginyje kovo 8 d. "Žalgirio" arenoje.

Daugiau informacijos apie projektą "Metų kaunietė" rasite kauno.diena.lt/mk.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų