Miesto politikai keliauja atostogauti: į posėdžius sugrįš tik rudenį

  • Teksto dydis:

Liepos 20-ąją Kauno miesto taryba susirinko į paskutinį šio pusmečio tarybos posėdį. Dabar laukia kelių mėnesių pertrauka, per kurią Kauno politikai galės pasimėgauti vasara.

Antradienį miesto taryba per maždaug valandą apsvarstė 57 projektus. Daugumai jų pritarta bendru sutarimu, be didesnių diskusijų. Šiame posėdyje patikslintas paveldotvarkos programos projektas, kuriuo miestas dalinai finansuoja pastatų fasadų tvarkymo darbus. Taip pat patvirtintos įvairių kultūros įstaigų, kurių steigėjas yra savivaldybė, nuostatos.

Pritarta ir žemės sklypo tarp R. Kalantos g. 126 ir R. Kalantos g. 128 formavimui. Čia bus statoma buriavimo sporto bazė. Taip pat numatyta Kauno marių pakrantėje plėsti plūduriuojančių pontoninių prieplaukų teritoriją.

Kaip įprasta, nemažai klausimų buvo susiję su nekilnojamojo turto pardavimu, nuoma, taip mažinant nenaudojamo miesto turto atsargas. Tiesa, šį kartą svarstyta ne tik parduoti, bet ir įsigyti pastatus. Taryba bendru sutarimu pritarė įsigyti A.Juozapavičiaus pr. 123 ir 127B esančius sandėlius. Šioje vietoje planuojama sujungti aistras keliančią Nemuno krantinės gatvę su A.Juozapavičiaus prospektu.

Nors karantinas šalyje jau atšauktas, tačiau miesto taryba dar nebuvo sugrįžusi į įprastus posėdžius ir paskutinį šio pusmečio į posėdį vis dar rinkosi nuotoliniu būdu. Toks formatas jau gan įprastas, nes miesto taryba taip posėdžiauja jau daugiau nei metus, tačiau šį kartą posėdį trikdė trūkinėjantis interneto ryšys, todėl pranešėjams teko vis pakartoti pristatomus klausimus.

Stop kadras

Kitas Kauno miesto tarybos posėdis vyks rugsėjo 14 dieną. Kol kas dar nėra aišku, ar politikai sugrįš posėdžiauti į Didžiąją salę, ar posėdžiai ir toliau vyks nuotoliniu būdu. Tai priklausys nuo tuo metu būsimos epidemiologinės situacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konservatyvus senolis

Konservatyvus senolis portretas
Gal be atostogu galetu isrinktieji? Nenusidirbo gi nuotoliu bezdeda mi!

susimastes

susimastes portretas
O apie tai, kad pakėlė mokesčius už vaikų būrelius -nė žodžio ?

Sanciske is kranto alejos

Sanciske is kranto alejos portretas
Geru atostogu musu kaunieciu Merui.Tiesiog aciu uz Kauna.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių