Pereiti į pagrindinį turinį

Per miesto šventę vairuotojams teks apsišarvuoti kantrybe

2014-05-15 14:30
DMN inf.

Šį savaitgalį vyksiančių Kauno Hanza dienų metu dalyje Senamiesčio gatvių bus draudžiamas automobilių eismas.

Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Šį savaitgalį vyksiančių Kauno Hanza dienų metu dalyje Senamiesčio gatvių bus draudžiamas automobilių eismas.

Penktadienį, nuo 8 val. ryto, eismas uždaromas Papilio gatvėje. Šeštadienį ir sekmadienį, gegužės 17 ir 18 dienomis, nuo 6 val. ryto eismas bus draudžiamas Papilio, Aleksoto, Prieplaukos krantinės ir J. Naugardo (iš Karaliaus Mindaugo pr.) gatvėse, Karaliaus Mindaugo pr. atkarpoje ties Vytauto Didžiojo bažnyčia.

Taip pat bus uždarytas įvažiavimas į Rotušės aikštę nuo A. Jakšto gatvės. Policija informuoja, kad esant būtinybei bus uždarytas eismas Jonavos g. atkarpoje, einančioje už Šauklių žiedo.

Šventės vakariniuose renginiuose dalyvausiantys kauniečiai namo galės grįžti papildomais autobusais ir troleibusais.

Naktimis iš gegužės 16 d. į 17 d. ir iš 17 d. į 18 d. po Kauno viešosiose vietose vyksiančių renginių iš stotelių „Kauno pilis" išvyks 4-ojo, 10-ojo, 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g."), 37-ojo maršrutų autobusai ir 1-ojo (tik link Žemųjų Šančių), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g."), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai.

Autobusai ir troleibusai iš stotelių „Kauno pilis" išvyks pasibaigus renginiams naktį iš gegužės 16 d. į 17 d. apie 22 val., naktį iš 17 d. į 18 d. apie 24 val., 0.30 val. ir apie 1 valandą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų