Ministerija Kauno klinikinę ligoninę paliko be vadovo

  • Teksto dydis:

Kauno klinikinė ligoninė liko be vadovo, kai šių metų lapkričio 9 d. sveikatos apsaugos ministras pasirašė įsakymą „Dėl darbo sutarties nutraukimo su VšĮ Kauno klinikinės ligoninės direktoriumi Gediminu Abeciūnu“ (Nr. K-712).

Pagal šį įsakymą darbo sutartis su G. Abeciūnu buvo nutraukta nuo 2017 m. lapkričio 10 d., tačiau tą pačią dieną iki darbo dienos pabaigos jokia LR Sveikatos apsaugo ministerijos (SAM) Reikalų, dokumentų ir materialinių vertybių perdavimo komisija į Kauno klinikinę ligoninę neatvyko. Būtent su ja atsiskaityti turėjo G. Abeciūnas, siekiant perduoti šiai komisijai svarbiausius reikalus ir dokumentus.

„Niekas neinformavo, kokiam asmeniui ar komisijai direktorius G. Abeciūnas turi perduoti Ligoninės svarbiausius reikalus ir dokumentus, – darbo dienos pabaigoje išsiųstame rašte SAM teigia G. Abeciūnas. – Kauno klinikinė ligoninė palikta be vadovo“.

Rašto pabaigoje jis priduria kad visi Ligoninės svarbiausi reikalai ir dokumentai yra paliekami ligoninės atsakingiems asmenims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kamile

kamile portretas
valio,valio, valio

Jones seima

Jones seima portretas
Labai gerai. Jei toks "garbingas,saziningas" Hipokrato priesaika daves medikas gali dangstyti girtuokles (kaip Gineikaite, ji dora? Ir pati vadovavo... melage !),kurios sukelia avarijas, toks zmogenas dar gali dirbti,vadovauti gydymo istaigai ??????

Irena

Irena portretas
nEpakeiciamu nera, o tokia kede, kur po keliu metu isvogiama milijonai, taikosi jau eiles rikiuopjasi, tad po keletos dienu turesime nauja, kuriam si liginine vel taps lovys ir geras lovys. i
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių