Moksleiviai kviečiami į Aukštųjų mokyklų mugę

Šį šeštadienį, sausio 24 d., Kaune, Lietuvos kūno kultūros akademijos lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42) rengiama Aukštųjų mokyklų mugė.

Šiame jau aštuntą kartą vyksiančiame renginyje Lietuvos aukštosios mokyklos supažindins su savo siekiais ir tikslais, studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka gimnazijų, vidurinių, aukštesniųjų ir profesinių mokyklų moksleivius bei mokytojus ir visus, kurie domisi aukštuoju mokslu. Aukštųjų mokyklų dėstytojai patars ir konsultuos, kokių žinių ir gebėjimų reikia norint studijuoti vienoje ar kitoje aukštojoje mokykloje, kaip rengtis studijoms.

Renginyje dalyvauja devyniolika Lietuvos aukštųjų mokyklų:

Kauno medicinos universitetas (KMU), Kauno technologijos universitetas (KTU), Klaipėdos universitetas (KU), Lietuvos žemės ūkio universitetas (LŽŪU), Mykolo Romerio universitetas (MRU), Vilniaus universitetas (VU), Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU), Vilniaus pedagoginis universitetas (VPU), Vytauto Didžiojo universitetas (VDU), Šiaulių universitetas (ŠU), ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas (ISM), Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademija (LKA), Lietuvos kūno kultūros akademija (LKKA), Lietuvos veterinarijos akademija (LVA), Lietuvos muzikos ir teatro akademija (LMTA), Vilniaus dailės akademija (VDA), Vilniaus universiteto Tarptautinė verslo mokykla (VU TVM), Vilniaus kolegija (VK) ir Vilniaus teisės ir verslo kolegija (VTVK).

Mugė atidaroma 2009 m. sausio 24 d., 10 valandą ir vyks iki 16 valandos. Joje kiekviena aukštoji mokykla papildomai pateiks specialią prisistatymo programą.


Šiame straipsnyje: mugėaukštųjų mokyklų

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių