„Moters pasaulis 2019“: tai, ką turi žinoti kiekviena moteris

  • Teksto dydis:

Kaip atrodyti tiesiog stulbinančiai? Kas bus madinga kitą sezoną? Kaip ilgai išlikti gražiai ir sveikai? Ko galima išmokti iš geriausių savo srities žinovų? Atsakymus į šiuos ir daugelį kitų klausimų sužinosite didžiausioje mados, stiliaus ir grožio parodoje Baltijos šalyse „Moters pasaulis 2019”.

Jau lapkričio 14–17 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio renginio, kurį organizuoja UAB „Ekspozicijų centras”, lankytojai po vienu stogu galės rasti daugiau nei 400 grožio ir mados įmonių, susipažinti su aktualiausiomis naujienomis, sudalyvauti mados kolekcijų pristatymuose, įdomiose diskusijose bei pasisemti vertingų žinių.

„Džiaugiamės, kad ši paroda kiekvienais metais tampa vis įvairesnė, spalvingesnė. Šiemet renginyje sulauksime dar gausesnio būrio dalyvių, o lankytojai galės ne tik susipažinti su dar platesniu produkcijos bei paslaugų ratu, bet ir sudalyvauti įvairiuose renginiuose, konkursuose. Daugeliui įmonių dalyvavimas „Moters pasaulyje“ jau tampa gražia tradicija ir svarbiu bei laukiamu metų įvykiu. Tuo tarpu lankytojai labai vertina galimybę rasti viską vienoje vietoje, įsigyti jau pamėgtų produktų bei susipažinti su naujovėmis“, – sako parodos organizatoriaus UAB „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Paroda „Moters pasaulis 2019”, kurios ekspozicinės erdvės bus išsidėsčiusios net trijuose aukštuose, žada būti tikrai įvairiapusiška. Kad lankytojams orientuotis būtų lengviau, parodos erdvės bus suskirstytos pagal keturias temas: grožį, madą, juvelyriką ir bižuteriją bei moters pomėgius.

Grožiui dedikuotoje erdvėje lankytojai galės susipažinti plačiu kosmetikos, plaukų, nagų priežiūros priemonių asotimentu, taip pat čia bus pristatytos masažo, kosmetologijos, ilgalaikio makiažo paslaugos, kirpyklų ir kosmetikos salonų įranga ir t.t. Grožio specialistai mielai dalins patarimus, kaip pasidaryti tobulą makiažą, kokias priemones naudoti, kad išliktumėte jaunos, gražios ir sveikos.

Mados erdvėje galėsite susipažinti su tekstilės, trikotažo, odos, kailių  gaminiais, aksesuarais, galanterija, avalyne, dizainerių paslaugomis. Juvelyrikos ir bižuterijos gaminiai lankytojų dėmesio lauks jiems dedikuotoje erdvėje. Parodoje dalyvausiantys mados specialistai yra pasiruošę papuošti visas moteris įspūdingais drabužiais, aksesuarais ir mielomis stiliaus detalėmis bei patarti, kas labiausiai tiktų būtent jums.

Moters pomėgių temos erdvėje prisistatys laisvalaikio, sporto, sveikatingumo srityje besispecializuojančios įmonės. Jų specialistai padės įgyvendinti kylančias idėjas, siekiant gražesnės, sveikesnės ir įdomesnės kasdienybės.

Parodoje „Moters pasaulis 2019” jau trečiąjį kartą vyks didžiausia moterų verslumo skatinimo konferencija Kaune „Formulė: versli ir laiminga. Kitu kampu“, kurią moderuos televizijos ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė. Šis renginys sieks susiburti moteris, turinčias verslo valdymo ir vadovavimo patirties, taip pat žengiančias pirmuosius žingsnius versle, ir leis joms tarpusavyje dalintis patirtimi, užmegzti reikiamų kontaktų.

Visų parodos lankytojų lauks gausybė mados ir grožio šou – dizainerių kolekcijų, skirtų mažiesiems, jaunimui ir moterims, pristatymai, kuriuos vainikuos vestuvinių suknelių kolekcija. Ne mažesnį įspūdį paliks „Art battle“ – meistriškumo kovos kirpėjams ir vizažistams. Tai – Lietuvoje naujas konkurso formatas, kuris leis įvertinti grožio specialistų meistriškumą ir išradingumą, pademonstruotą konkurso aikštelėje renginio metu. Tie, kuriems norisi dar įdomesnių reginių, bus laukiami rekordų sieksiančiame „Pasaulio ilgaplaukės Long-Haired World 2019“ konkurse. Na, o smalsiausios dalyvės neturėtų praleisti seminarų moterims aktualiomis temomis, kuriuos ves grožio ir sveikatos specialistai.

Parodoje naudingų žinių galės semtis ne tik paprasti lankytojai, bet ir grožio specialistai – čia netrūks jiems skirtų seminarų bei mokymų. Parodoje vyks konferencija „Lash & Brow conference Lithuania 2019“, skirta natūralių antakių dizaino, blakstienų priauginimo bei laminavimo meistrams. Jie taip pat bus laukiami specialistės iš Ukrainos Oleksandros Kuznetsovos seminare „Antakių dizainas: formavimo, koregavimo, dažymo technologijos. Tarptautinių konkursų reikalavimai“, o jos tautietė Anna Matveyeva visažo meistrus kvies praplėsti makiažo žinias specialiuose mokymuose.

Nepraleiskite laukiamiausios mados, stiliaus ir grožio šventės – lauksime jūsų parodoje „Moters pasaulis 2019”!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausias darbas

Geriausias darbas portretas
Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, naamuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ...................>>>>>>>>>>> w­­w­­w­­.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m

...

... portretas
Che: "„Moters pasaulis 2019“: tai, ką turi žinoti kiekviena moteris" - jūs TURIT žinot: ką pasivogėt (pvz., iš sportinių rūbų parduotuvės ar po jos savininku palindusios) tas JAU jūsų, FE-ministės jus apgins!

Geriausias darbas

Geriausias darbas portretas
Geriausias darbas ... galimybė kiekvienam! Dirbkite patogiai, namuose, naudokite kompiuterį ir dirbkite savo darbo valandomis. Tai galite padaryti ne visą ar visą darbo dieną. Gaukite nuo 150 iki 200 USD per valandą! Jokių apribojimų nėra, viskas priklauso nuo tavęs ir nuo to, kiek nori uždirbti kiekvieną dieną. Paspauskite čia .... ..........................>>>>>>>>>> w­­w­­w.T­­r­­a­­b­­a­­j­­o­­s­­7.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių