Pereiti į pagrindinį turinį

„Moterų alėjoje“ vaidins ir „Mis Lietuva“

2009-05-19 13:55
„Moterų alėjoje“ vaidins ir „Mis Lietuva“
„Moterų alėjoje“ vaidins ir „Mis Lietuva“ / serialo kūrėjų nuotr.

Šiuo metu Kaune filmuojamas serialas „Moterų alėja“ atskleis pramogų pasaulio užkulisius, o jame besifilmuojanti aštuoniolikmetė Gabrielė Martirosianaitė atskleidžia savo įspūdžius apie pirmuosius bandymus filmavimo aikštelėje.

Nors daugelis neslepia manantys, kad į serialą žavi aštuoniolikmetė pateko dėl „Mis Lietuvos“ titulo, tačiau tai nėra tiesa - Gabrielė kaip ir visos norinčios patekti į serialą dalyvavo aktorių atrankoje. Tiksliau dalyvauti atrankoje Gabrielę pakvietė modelių agentūra, kuriai ji priklauso. Mergina panoro išbandyti save srityje, kurioje iki šiol neturėjo patirties.

Seriale „Moterų alėja“ gavusi aikštingos paauglės Monikos vaidmenį Gabrielė sako, supratusi, kad žengia į nežinią. Prisipažįsta, kad naujoje aplinkoje iš pradžių pasijuto nejaukiai. Labiausiai ką tik iškepta aktorė bijojo nuvilti ją pasitikėjusius žmones.

„Iš pat pradžių suvokiau, kad turėsiu labai pasistengti, kad pateisinčiau į mane dedamas viltis. Toks jau mano būdas - labai nemėgstu nuvilti žmonių ir stengiuosi to nedaryti. Nesakau, kad gyvenime nesu nieko nuvylusi ar įskaudinusi. Tikrai esu. Gavusi pasiūlymą, kurį laiką mąsčiau ar  jį priimti. Juk nors ir nesu patyrusi vaidyboje, tačiau atsidursiu tarp profesionalių aktorių. Pasitariau su keliais savo geriausiais draugais. Jie sakė, kad negalima praleisti tokios progos, kuri galbūt pasitaikė vieną kartą per gyvenimą“, - sakė Gabrielė.

Gabrielė sako, kad vaidinti su jaunaisiais serialo aktoriais jai kiek lengviau. Tuomet ji ir pati jaučiasi jaunatviška, spontaniška. Šalia jų mergina nebijo ir suklysti, nes žino, kad visi tik draugiškai pasijuoks. Tačiau patyrę aktoriai į Gabrielės klaidas taip pat reaguoja atlaidžiai.

Mergina jau žino, kad visada sulauks iš jų patarimo, padrąsinimo.  Apskritai vaidinti šalia tokių aktorių kaip Dainius Svobonas (seriale jis vaidina Gabrielės personažo tėvą) yra kažkas užburiančio. „Gal tai charizma? Bijau šį apibūdinimą subanalinti, nes dabar visi, kuriuos rodo per televiziją, vadinami turintys charizmą. Bet kažkas tokio tikrai yra“, - svarsto Gabrielė.  

„Moterų alėja“ - išskirtinis serialas apie Kauną. Jo prodiuseris - Rolandas Skaisgirys, režisierius - Viktoras Valašinas. Serialo kūrėjai žada, kad pirmąsias serijas žiūrovai išvys jau rudenį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų